57-godišnji miljenik žena na svečanu dodelu u holivudskom pozorištu Dolby došao je u pratnji svoje 40-godišnje supruge Amal, koja je sinoć održala prvi javni govor o svom suprugu.

Prekrasna advokatica za ljudska prava nosila je svetlucavu bledoružičastu haljinicu s otkrivenim ramenima i dugačkom tkaninom preko polovine donjeg dela ukrašenom kristalićima, koju potpisuje modna kuća Prada, a na nogama je imala salonke u istoj svetloj nijansi. Džordž je bio elegantan kao i uvek u klasičnom crnom odelu s leptir mašnom i pustio nešto dužu bradu nego inače.

Na početku svog govora Amal je priznala da je nervozna. "Mnogo mi je lakše da obratim  sudu u ime klijenta nego javno da pričam o svom suprugu, što večeras radim prvi put u životu", rekla je kada se popela na pozornicu, a u nastavku vam donosimo prevod dijelova njenog govora u kojima hvali Džordža.

"Evo nekoliko stvari koje možda niste znali o Džordžu. Za početak, on je džentlmen u svakom smislu te reči što se danas čini tako retkim i staromodnim. Svako ko ga zna, čak i oni koji imaju suprotna politička stajališta od njega ili su se s njime porečkali na poslu, reći će vam da je zadržao dobre manire ida će se uvek zauzeti za one slabije," ispričala je Amal.

"Iako je Džordž skroman oko svog uspeha, večeras slavimo njegov neverojvatni talenat i uloge koje su ga dovele ovde. A sve to učinilo ga je i odličnim suprugom i ocem. Kada sam ga upoznala bilo mi je 35 godina i nakon nekoliko meseci druženja shvatila sam da želim biti s njim do kraja života. U trenucima kada smo bili razdvojeni, nisam mogla da spavam, a prijatelji su mi rekli da bih se sva ozarila kada bih dobila njegovu poruku ili pronašla pisma koja bi mi sakrio u torbama. Nakon pet zajedničkih godina, to se nije promenilo," rekla je.

"On je osoba kojoj se divim u potpunosti i koja me uvek može nasmejati. Ljubavi moja, s tobom sam otkrila veliku ljubav za koju sam se uvek nadala da postoji. Ti ispunjavaš naš dom smehom i srećom. Jako sam ponosna na tebe, a sigurna sam da će i naša deca biti jednog dana kada shvate šta si sve postigao", zaključila je Amal i dovela svog supruga do suza.

Izvor: Index Rouge