Džastin Biber

To što ima izvajano telo, ne znači da nema mozak. Svima omiljeni plavušan sklopio je Rubikovu kocku u live programu za samo 84 sekunde. 

Kristina Hendriks

Zvezda serije Mad Men slobodno vreme provodi u sviranju harmonike i tvrdi da je oduvek bila potpuno opsednuta ovim instrumentom.

Kolin Farel

Irski glumac je, pre nego što se dokazao u Holivudu, bio profesionalni kantri plesač. Hm, priznajte da ste ga već zamislili sa šeširom i kaubojkama! 

Majli Sajrus

Postoji razlog zašto Majli tako dobro tverkuje - u školi je bila jedna od najboljih čirlidersica!

Hale Beri

Osim za glumu, prelepa Hale poseduje i talenat za sviranje flaute. Okej, znamo ko će glumiti glavnu ulogu u filmu pravljenom po biografiji neke poznate flautistkinje.

Rupert Grint

Najbolji drug Harija Potera profesionalno se bavi vožnjom unicikla, a pritom ume da svira i australijski duvački instrument didžeridu. Postoji li nešto što crvenokosi Rupert ne ume?

Rebel Vilson

Osim svojim fantastičnim humorom, Vilsonova će vas s nogu oboriti i umećem korišćenja nunčaki.

Amanda Sejfrid

Po zvezdi mjuzikla Mamma Mia, najbolji način da se opustite posle posla jesu čaša vina i pletenje. Uzmite bakine igle i sami se uverite u tačnost Amandinog saveta.

Tejlor Lautner

Kada uzmemo u obzir izgled našeg omiljenog vukodlaka, sledeća činjenica i nije toliko zapanjujuća - Tejlor poseduje crni pojas iz karatea...

Tejlor Svift

Zabava može da počne kada se Tejlor pojavi na sceni, ali i kada sa nje siđe, po tvrdnjama njenih prijatelja. Ova pevačica svako druženje zasladiće domaćim želeom ili džemovima koje sama pravi.