Britanski BBC angažirao je Tinu Lannin, poznatu profesionalnu "čitačicu s usana" kako bi detektovao o čemu su zvanice razgovarali tokom i nakon kraljevskog venčanja!

Tako je, na primer, Amal Kluni, dok su se svatovi okupljali, navodne govorila "O, kako slatko", ali i "Kako iritantno", ali nažalost nisu uspeli da otkriju šta je to tačno naljutilo poznatu advokaticu za ljudska prava.

Dok su prinčevi Vilijam i Hari išli prema crkvi, stariji se brat žalio kako mu je nešto preusko, a u crkvi je Hari nervozno ispitivao brata "Da li je došla"? Vilijam je  mladoženji predložio da se ustanu kada dođe mladina majka, a već su svi mediji preneli kako je srećni Hari, preuzimajući Megan iz očevih ruku, rekao: "Izgledaš predivno, apsolutno savršeno!"

Nakon svadbe, na izlasku iz crkve, Megan je pitala Harija "Je l sad treba da se poljubimo"?, a njegova  baka je tada naredila mužu "Nastavi da mašeš." Mladina majka je princu Čarlsu rekla kako je "venčanje bilo savršeno", dok je Megan ulovljena u kočiji kako govori "Ovo je baš zabavno!"

Nakon venčanja, dok je kočija prolazila pored građana, Hari je prokomentirao: "Sad mi treba piće!"

Više pogledajte u sledećem videu!