Megan Markl i princ Hari, zavetovali su se na večnu ljubav i vernost 19. maja 2018. godine i tim činom postali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Iako će se godinama pričati o kraljevskom venčanju, sigurni smo da će se duplo više govoriti o glamuroznoj venčanici koju je bivša holivudska glumica nosila. Naime, Megan je izabrala haljinu britanske kreatorke Kler Vajt Keler, koja je umetnički direktor francuske modne kuće "Živanši" i javnost je već počela da je osuđuje kao isuviše (pre)jednostavnu za kraljevsko venčanje i da nije uspela da zaseni Kejt Midlton.

Ukusi su naravno različiti, ali ono što moramo da priznamo da je britanska dizajnerka dizajnirala decentnu, ali izrazito sofisticiranu haljinu dostojnu jedne princeze. Celokupni izgled zaokružio je veo od pet metara i dijamantsksa tiara kraljice Meri koja je savršeno stajala budućoj vojvotkinji.

Za nastavak slavlja Meghan se odlučila za nešto ležerniju haljinu bez rukava koju potpisuje Stela Makartni u kojoj je izgledala poput moderne princeze. 

Osim što su venčanice izazvale pažnju i javnu diskusiju, mediji nisu mogli da ne komentarišu i mejkap i frizuru koja je bila suprotna kraljevskim očekivanjima. 

Do sada je bio običaj da pripadnice kraljevske porodice nose raspuštenu kosu, a Megan je izabrala nisku punđu s nekoliko nestašnih pramenova koji su joj padali uz lice. Ovakva frizura je u proteklih nekoliko meseci postala njen zaštitni znak, a prirodna šminka uokvirila je njenu lepotu i učinila da izgleda baš kao prava princeza. 

Kakvi su vaši utisci?