Nesvakidašnja ljubavna priča britanskog prestolonaslednika princa Harija i američke glumice koja je, kako se tvrdilo, započela u leto 2016. prilikom sastanka na slepo ipak nije protekla tako.

Britanski Daily Mail donosi priču Đine Neltorp-Kaun, bliske prijateljice i nekadašnje agentkinje Megan Markl, u kojoj je otkriveno i kako se stvarno upoznao budući kraljevski par.

"Megan me tog dana nazvala i rekla da ide na sastanak s princem Harijem. Odmah sam pomislila da princ neće moći da joj odoli i da će ta ljubavna priča dobiti svoj nastavak", započela je u svom intervjuu 52-godišnjakinja, koja Megan poznaje godinama.

Naime, britanska agentkinja i američka glumica upoznale su se preko poslovnih angažmana, a počele su da sarađuju i na humanitarnim događajima koja su ih itekako zbližila. Proputovale su svet i delile dosta intimnih detalja. Zato ne čudi to da upravo Neltorp-Kaun zna kako je zapravo teklo upoznavanje princa Harija i Megan Markl.

"Dugo sam u ovom poslu i već znam da procenim ljude. Megan se na samom početku pokazala kao izuzetno topla i draga osoba, a ona zaista jeste takva. To ili imaš u sebi ili nemaš, a ona je rođena s tim. U to vreme još je bila u vezi s Korijem Vitijelom, kanadskim kuvarom, ali bilo je očigledno da je ta veza pri kraju i da ne funkcionišu. Ona je već prošla kroz jedan razvod i nije htela da ponovo proživi isti scenario. Jasno je znala šta želi. Htela je u dogledno vreme skladan brak i decu", objašnjava Neltorp-Kaun u nastavku.

Sastanak na slepo s Harijem nije bio u punom smislu baš takav kako su ga plasirali javnosti. Meganina agentkinja tvrdi da je glumica znala s kime će se sastati te večeri i da je imala vremena da ga prouči pre izlaska.

"Obe smo bile jako uzbuđene zbog toga. Upitala sam je da li zna u šta se upušta, a ona mi je samo odgovorila da će to barem biti zabavno veče, ako ništa drugo. Nakon prvog sastanka rekla je da je Hari divan momak i veliki džentlmen i da će se ponovo videti s njim", rekla je u iskrenom razgovoru Britanka i dodala da je Hari već nakon nekoliko romantičnih izlazaka pozvao Megan na putovanje u Bocvanu.

Avanture po Africi itekako su zbližile mladi par, a agentkinja tvrdi da su već tada dogovorili svoje planove za budućnost.

"Sigurna sam da su tamo isplanirali svoje venčanje i veridbu. Afrika jednostavno ima takav efekat na ljude. Kada se vratila s putovanja, Megan mi je pokazala njihove fotografije i bilo je očigledno koliko se vole", opisala je Neltorp-Kaun i dodala da je njena klijentkinja Megan rekla: "Hari i ja ćemo zajedno promeniti svet."

Kako je prolazilo vreme, njihova veza je sve više napredovala. Sve je trebalo da se drži u strogoj tajnosti. Ali nije uvek bilo lako. Megan je sve teže usklađivala poslovne obveze i viđanja s Harijem na drugom kontinentu. Tada je, tvrdi agentkinja Neltorp-Kaun, shvatila da treba da napusti glumačku karijeru ako želi ozbiljnu vezu s princem.

"Iako su je mnogi upozoravali da se upušta u sasvim drugačiji svet i oprašta od svoje privatnosti, Megan nije želela da sluša negativne komentare. Bila je sigurna u svoj izbor i nekoliko dana nakon što smo se srele ona i Hari objavili su javnosti svoju veridbu", rekla je na kraju Neltorp-Kaun.

Izvor: tportal.hr