Nedugo nakon što su svetski mediji javili da je brazilska manekenka raskinula s turskim piscem Metinom Harom, ona je na Instagramu otkrila kako se oseća ovih dana.

Iako je krajem prošle godine Adrijana Lima delovala presrećno i zaljubljeno svaki put kada bi bila viđena u društvu Turčina Metina Hare, Fox News je pre nekoliko dana pisao da je njihovoj vezi možda došao kraj.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Nov 11, 2017 at 4:39am PST

Lima je, naime, veći deo februara provela u Brazilu, a na Dan zaljubljenih je na Instagramu podelila odu snažnim ženama - bez pomena zgodnog Turčina. Uz to, ona već dugo nije objavila nijednu njihovu zajedničku fotografiju.

U danima kada svet polemiše o tome je li lepa manekenka trenutno zaljubljena ili ne, ona je dala odgovor na pitanje kako se oseća. Taj odgovor glasi - izvrsno, jer vreme provodi u najlepšem mogućem društvu!

Adrijana je, naime, podelila fotografiju svoje velike nasmejane porodice kako okružuje njenu baku Juliju.

"Najveći poklon, porodica... osmeh... osmeh ljudi koje voliš. Ova fotografija govori sve, u mom svetu postoji jedna kraljica, a njeno ime je Julija, moja inspiracija, 98 godina mudrosti... Moj izvor mudrosti...", istakla je Lima u opisu ovog selfija.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Mar 11, 2018 at 7:42pm PDT

Izvor: glossy.espreso.rs