Ako postoji filmsko veče koje sve glumačke zvezde s nestrpljenjem kao i mi iščekuju, onda je to definitivno dodela filmskih nagrada Američke filmske akademije, čuveni Oskar, piše sajt Elle.rs.

Najglamuroznija noć u godini opet je okupila najbolje i najpoznatije glumce i glumice iz sedme umetnosti. Dok je na "bini" trijumfovao film "Oblik vode" osvojivši zlatni kipić za Najbolji film, režiju, originalnu muziku, produkcijski dizajn i scenario, na crvenom tepihu samo par dama je zablistalo.

Ovo je moramo priznati prvi Oskar u poslednjih desetak godina na kom smo teško pronalazili sjajne izbore. Više je bilo onih dama koje su toliko razočarale da su preovladale nad filmskim zvezdama koje su se potrudile da završile na svim listama najbolje odevenih.

Ako je suditi prema oceni modnih kritičara i prisutnih najlepši je bio trio: Nikol Kidman (Armani Prive), Zendaja (G. Valli) i Margo Robi (Chanel) dok su Salma Hajek (Gucci) i Viola Davis (Michael Kors) najviše razočarale svojim vrlo diskutabilnim i razočaravajućim izborom.

Pogledajte u nastavku top 10:

Zendeja

Ema Stoun

Taradži Henson

Foto: Profimedia / Elizabeth Goodenough/Everett Collection

Greta Gervig

Đina Rodrigez

Nastavak na sledećoj strani...