Poslednjih par nedelja svet šoubiznisa priča samo o jednom - velikoj i javnoj svađi glumica Sare Džesike Parker i Kim Katrel koje su u seriji "Seks i grad" glumile najbolje prijateljice.

A ako ste slučajno među retkima koji su sve to propustili, na brzinu ćemo vas podsetiti o čemu se radi. Naime, do svađe glumica došlo je zbog neslaganja oko snimanja novog, trećeg nastavka filma Seks i grad. Navodno su svi prihvatili angažman osim Kim Katrel koja je, u tim okolnostima, otkrila i da je razlog za to upravo Sara Džesika.

Njihov sukob traje mnogo duže, a o svim detaljima ako vas zanimaju možete pročitati OVDJE. Vraćamo se u novijem razvoju situacije koja je sada dobila još jednog aktera. Reč je o Sintiji Nikson koja je u seriji Seks i grad glumila advokaticu Mirandu i koja se pre nije uplitala u svađu između svoje dve bivše koleginice, ali sada je ipak odlučila da pokaže na čijoj je strani. Iako to nije javno rekla, na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju sa Darpm Džesikom i tako na suptilan način dala svima do znanja da je podržava.

"Stare prijateljica naletele jedna na drugu. SDŽP, nedostaješ mi," napisala je riđokosa glumica u opisu fotke što je javnost protumačila kao da je zauzela stranu u svađi. A iznenadili bismo se i da je bilo drugačije, jer prijateljstvo između Sintije i Sare započelo je pre snimanja Seks i grada, kada su zajedno glumile u na Brodveju. Međutim, možda glumica želi da ostane i neutralna i ne učestvuje u svađi, za sada ostaje da sačekamo da vidimo rasplet. 

Izvor: Index Rouge