Iako se već odavno zna da omiljene devojke iz "Seks i grada", Keri i Samanta, nisu u dobrim odnosima mislili smo kako su konačno zakopale ratnu sekiru, ali čini se da se situacija tek sada zahuktava.

To je i potvrdila sama Kim na Instagramu kada je bivšoj koleginici slikom jasno poručila: "Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovakvim tragičnim trenucima", pritom misleći na smrt njenog nestalog brata. 

"Danas me je baš upitala majka kada će me licemerka @sarahjessicaparker ostaviti na miru? Konstantno pokušavaš da mi se približiš, a time me samo podsećaš na to koliko si nekada bila okrutna. Da se razumemo, ti nisi deo moje porodice, nisi moj prijatelj. Pišem ti ovo kako bi prestala da koristiš moju tragediju da bi se pokazala u dobrom svetlu", oštra je bila Kim i dobila preko 50 hiljada lajkova. 

Објава коју дели Kim Cattrall (@kimcattrall) дана 10. Феб 2018. у 5:20 PST

Iako ne znamo tačan razlog zbog čega je Kim ovako besno reagovala, šuška se da je Sara Džesika poslala poruku u kojoj se saoseća sa svojim bivšom koleginicom, a s obzirom na to da su njih dve u svađi, to nije bilo baš primereno situaciji.

Sara se još uvek nije oglasila po pitanju ove prozivke, a Kim je na poruku Sintije Nikson koja je igrala Mirandu Hobs u popularnoj seriji odgovorila ljubazno i fino.

"Sintija, znači mi što si se javila. Hvala ti na ljubavi. Volim te".

Izgleda da je otvoreno rat počeo, a fanovi su se već izdvojili u tabor Kim i tabor SDŽP.