Svi smo čekali da vidimo trenutka kada će vojvotkinja Kejt i buduća vojkovotkinja Megan u društu svojih jačih polovina pozirati fotografima. I bozićna misa u Sandringamu za članove kraljevske porodice bila je povod da prinčevi povedu svoje lepše polovine i prisustvuju svečanoj ceremoniji, a kako mediji prenose lepa Megan postala je prva verenica koja je imala tu privilegiju.

Veliku pažnju je privukla upravo Megan, kojoj je ovo prva božićna misa i koja se odlučila za upečatljiv braon autfit. Na glavi je imala šešir (obavezan aksesoar za ovu priliku) i nosila elegantan dugački kaput, kojeg je iskombinovala sa kožnim rukavicama i čizmama iste nijanse.

Ono što je okupljenima još bilo veoma zanimljivo je što je buduća supruga princa Harija išla rame uz rame sa prelepom Kejt Midlton. Vojvotkinju od Kembridža na niskoj temperaturi grejali su crna šubara i karirani kaput do iznad kolena, ispod kojeg se nazirao trudnički stomak.

Obe dame su se opredelile za male tašne, u skladu sa ostatkom odevnih kombinacija. Bilo je više nego očigledno da su buduće jetrve bile izuzetno dobro raspoložene i da su se radovale prazniku. Ovo je ujedno i prvi put da su fotografisane zajedno u javnosti.

I dok je Megan svog verenika uhvatila pod ruku, svi su primetili da su Kejt i Vilijam držali za ruke. To je nešto što se zbog protokola ne viđa često u javnosti.

Kraljevsko venčanje održaće se 19. maja 2018. godine, no Megan već naveliko obavlja sve dužnosti koje ima kao buduća supruga princa, a pritom modno ne greši.

Izvor: stil.kurir.rs / cosmopolitan.rs