U Londonu 12. novembra održane su MTV Evropske muzičke nagrade (EMA), a osim toga što je utisak večeri bila popualrna pevačica Tejlor Svift koja je ostala bez nagrade, pažnju su privikle i neobične kreacije u kojima su se slavne dame pojavile. 

Najveće reakcije izazvala je Rita Ora, koja je ovog puta izabrala najudobniju "haljinu" koju svi imamo u svom ormanu. U pitanju je bademantil, a kao asesoar za kosu stavila je peškir na glavu. Čitavu kombinaciju upotpunila je dijamantima i skupocenim štiklama, a ako ste pomislili da je ovaj beli ogrtač pozajmila iz hotela, grdno se varate. U pitanju je brendirani bademantil, a mišljenja su bila podeljena i internet već polemiše da li pevačica preterala ili je bila originalna.

Mlada pevačka zvezda Šon Mendez bio je apsolutni pobednik jer osvojio nagradu u kategoriji Najbolje pesme, kao i u najvažnijom kategoriji Najbolji izvođač. Pored ove dve laskave nagrade, Mendez je uspeo da osvoji i za Najstrastvenije fanove, tako da je apsolutno dominirao tokom cele večeri.

Објава коју дели Shawn Mendes (@shawnmendes) дана 12. Нов 2017. у 1:26 PST

Na sledećoj strani smo vam pripremili najzanimljivije stajlinge koji su obeležili veče, jer do sada smo navili da glamur i elegancija budu u prvom planu, ali na ovom crvenom tepihu, otkačene modne kombinacije su bile must have. Pogledajte!