Iako još uvek nisu službeno potvrdili svoju vezu, postalo je poprilično jasno da su Džastin Biber i Selena Gomez ponovno zajedno. 

Par poznat i po nadimku ''Jelena'', svojevremeno je imao svojih uspona i padova, ali tri godine nakon što su poslednji put prekinuli više niko nije ni očekivao da će se vratiti jedno drugom. Pogotovo jer je Selena donedavno bila u naizgled srećnoj vezi s pevačem The Weekndom, s kojim je započela i zajednički život.

Ali, The Weeknd je odjednom nestao iz njenog života, a na njegovo mesto brzo se ugurao Džastin s kojim sada stalno provodi vreme i kome je navodno odlučila pružiti drugu šansu. Zajedno idu u crkvu, voze bicikl, posećuju jedno drugog kod kuće...

"Džastin je bio Selenina prva ljubav. On će uvek imati posebno mesto u njenom srcu i ona u njemu vidi samo najbolje, a Džastin je napokon postao zreo kao što je ona oduvek želela. Uvek se nadala da će doći vreme kada će sve sesti na svoje mesto kada je u pitanju njihova veza i zato mu je dala drugu priliku", otkrio je izvor blizak paru za časopis Pipl i dodao da se njih dvoje odlično provode i da se trenutno nijedno ne viđa ni s kim drugim.

"Jako su srećni dok su zajedno. Džastinu nijedna druga devojka nikada nije bila ni približno dobra kao Selena. Za njega je ona najposebnija i sada razume da zaslužuje samo najbolje," otkrio je isti izvor.

Izvor: Index Rouge