Kajli Džener je u četvrtak 10. avgusta 2017. napunila 20 godina, a njen jubilarni rođendan proslavljen je u Zapadnom Holivudu, na zabavi iznenađenja. Ono što bi žurku moglo da bavi u drugi plan, jesu vesti da je mlada i provokativna rijaliti zvezda u drugom stanju, piše "www.lifeandstylemag.co".

"Ne želi da sada zbog trudnoće bude u centru pažnje, nije spremna da saopšti takve vesti. Krije već nekoliko meseci da je u drugom stanju", ispričao je izvor blizak Kajli Džener.

Sudeći po ovoj izjavi, slavljenica očekuje prvo dete sa dečkom Trevisom Skorom, za kog je ranije više puta izjavljivala da bi bio sjajan otac. Ne zaboravlja se njena izjava i da njih dvoje za vreme seksualnih odnosa ne koriste zaštitu?!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 10, 2017 at 1:30pm PDT

Prijatelji Kajli Džener smatraju da se njena veza sa Trevisom odvija prebrzo, ali znaju da je to i pravilo u njenom ljubavnom životu. I veza sa bivšim dečkom Tajgom je preko noći postala ozbiljna.

Da li je trudna ili ne? Još veću pometnju oko odgovara na ovo pitanje napravile su slike koje je obajvila na Snepčetu, kao i njen komentar: "Dan kod mama". Iako je bila u društvu svoje mame Kris Džener i sestara koje su majke, mnogi su ovaj njen post prokomentarisali kao potvrdu trudnoće.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 9, 2017 at 2:29pm PDT

Sama rođendanska žurka protekla je u sjajnom raspoloženju. Kajli je slavila sa dečkom, ali i sa mamom Kris Džener, sestrama Kim, Kloi i Kortni Kardašijan i Kendal Džener (specijalno za ovu priliku napravljena je skulptura od leda, u obliku zadnjice Kajli Džener).

Neki ocenjuju da je Kim izgledom zasenila mlađu sestru. Ona joj je na Fejsbuku uputila sjajnu čestitku.

"Srećan rođendan, maloj sestri Kajli Džener! Uvek si tako posvećena i usredsređena na ono što želiš u životu, tako mlada si se okrenula ciljevima. Sjajno je gledati te. Voli te tvoja Ki".

Izvor: zena.blic.rs