Kada mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi iz sveta šoubiza i dimenzije poznatih i slavnih, eto novi pogodak. Ovoga puta društvene je mreže okupirala Rijana i njen novi originalni imidž.

Iako je Rijana predmet rasprava na društvenim mrežama već neko vreme, ovaj put je šokirala sve. Dužni joj i suzdržani nisu ostali čak ni oni koji su do sada bili tihi i izuzimali se od komentara.

Rjanin su Instagram preplavile fotografije na kojima se vidi da je muzička diva jednostavno odlučila da šokira i pokaže svoje fizičke atribute upakovane u karnevalski kostim. Mamila je poglede, ali i komentare, što zbog svoje nove unicorn plave boje kose, što zbog oskudnog karnevalskog kostima.

Rijana je na Barbadosu, u sklopu svog tradicionalnog prisustvovanja karnevalu koji je deo tamošnje kulture, odlučila zatresti svemir svojom pojavom. I to joj je zaista pošlo za rukom!

Kostimom s minimalno materijala koji na "ključnim" mestima, baš kako bi sakrili fizičku raskoš i atribute, ima cirkone i bisere. Diva je ignorisala sve komentare i potpuno se prepustila čarima Barbadosa i ultimativne zabave i ako je suditi prema fotografijama, izvrsno se zabavlja i uživa, u punom sjaju svoje ličnosti, šarma, seksepila i provokacije koji "frcaju" na sve strane.

Izvor: fashion.hr