Jubilarno 70. izdanje Kanskog festivala startovalo je 17. maja 2017. u ovom mondenskom italijanskom gradiću, piše sajt Elle.

Najprestižniji filmski festival po običaju ponudio je spektakularan i glamurozan crveni tepih po kom su prodefilovale ne samo legende filma (Susan Sarandon, Džulijan Mur, Uma Turman), već i nove nade (Lili-Rouz Dep) ali i manekenka koja je prošle godine na svom debiju u Kanu privukla pažnju vrlo provokativnim izdanjem - u pitanju je Bela Hadid.

Žiri ove godine predvode Džesika Čestejn, Pedro Almodovar i Wil Smit dok je uloga domaćice data italijanskoj seks bombi prelepoj i očaravajućoj Monici Bellucci. Ovoga puta prelepa glumica za otvaranje je izabrala raskošnu balsku, crnu haljinu, otkrivenih ramena izgledajući u njoj zavodljivo i senzualno.

Mlade nade glume isto su bile u fokusu pažnje i nisu razočarale. Dok je ćerka Džonija Depa i Vanese Paradis, Lili-Rouz podsetila sve svojim na lepu Helenu iz Troje, opredelivši se za naboranu, belu haljinu u stilu antičkih plemkinja ili rimskih boginja, Ele Fening je izgledala kao da se uputila ka Oskarima pozirajući u unikatnoj Vivijan Vestvud haljini.

Iako su svi pričali o seksepilnom i ovoga puta umerenijem izdanju zgodne Bele Hadid koja je prošle godine u prilično provokativnoj crvenoj haljini otkrila i više nego što smo hteli da vidimo.

Najviše pozitivnih kritika je probrala lepa brazilska manekenka Sara Sampajo koja je izgledala baš poput princeze u crvenoj raskošnoj haljini.

U galeriji vas čekaju 7 najboljih izdanja sa otvaranja, pa podelite sa nama utiske koja dama je po vašem mišljenju bila najlepše obučena.

Slike u galeriji