Kara Delevinj

Ovaj neodljivi pas je samojedan od članova njene krznene porodice. Pored ovog ljubimca manekenka je vlasnica i malenog zeca po imenu Sesil.

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Mar 15, 2016 at 9:26am PDT

Amanda Sejfrid

Čini se da se Amanda zaista voli svog psa pa se ne razdvaja ni na sekund od njega. Njen Instagram profil je preplavljen slikama psa Fina.

A photo posted by Amanda Seyfried (@mingey) on Oct 25, 2013 at 10:05am PDT

Luis Hamilton

Luis zaista obožava svog psa. Opis slike je glasio" Najbolji drugari". Njegov pas ima čak i svoj Instagram profil koji broji preko 100 hiljada pratilaca. Možda uskoro nadmaši svog vlasnika po broju fanova!

Ešli Grin

 Ovo slatko stvorenje pripada glumici Ešli Grin. Ona često sa fanovima deli slike na kojima su životinje glavni akteri, a  ime ovog slatkog psa je Rouz.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend

U njihovom domu nikada nije dosadno. Vlasnici su dva psa i po sudeći po slikama ludo se zabavljaju svakoga dana. Prava slatka mala porodica!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Apr 10, 2016 at 12:05pm PDT

Džesika Bil

Džesika Bil i Džastin Timberlejk uživaju u ljubavi i svojoj slatkoj maloj porodici koja je sve veća i većea. Slike na instagramu govore da njihov ljubimac zaista uživa sa njima.

A photo posted by Jessica Biel (@jessicabiel) on Aug 19, 2014 at 11:23am PDT

Ed Širan

Ova neodoljiva maca pripada Edu Širanu. Njeno ime je Graham i izgleda da se ludo zabavlja sa Edom. Ona ima i svoj tviter nalog i ima veliku armiju fanova na ovoj društvenoj mreži.

A photo posted by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Jan 15, 2017 at 11:05am PST

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga i njena ekipa! Ona je vlasnica nekoliko pasa i retko kada se odvaja od njih. Ozbiljna ljubav je u pitanju kao što možete da primetite.

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Jan 11, 2017 at 8:49pm PST

Hajdi Klum

Ovaj veliki preslatk ipas je samo jedan od nekoliko koji pripadaju čuvenoj manekenki Hajdi Klum. Ona je pravi zaljubljenik u životinje i uživa u vremenu koje provodi sa svojim ljubimcima.

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on May 24, 2016 at 7:15pm PDT