Osim po svom blještavilu i bogatstvu, Holivud je daleko poznat i po svojoj okrutnosti.

A ove slavne dame su to itekako osetile na svojoj koži, kada su se doselile tamo, suočavajući se s komentarima kako nisu dovoljno lepe ili mršave. No, one nisu odustajale, a svojim su uspehom začepile usta svima koji su im to govorili. Ima li bolje osvete?

Oni su danas uspešne glumice, svetski poznate i cenjene ličnosti. Da li pogađete koje su to dame?

# Meril Strip

Na audiciji za film "King Kong", 1976. godine, producent Dino De Laurentis pitao je sina za Meril: "Zašto si mi doveo ovo ružno stvorenje?"

# Sara Džesika Parker

Sara se i pre osvajanja uloge Keri Bredšo, u kultnoj seriji "Seks i grad", suočavala s ružnim komentarima na račun izgleda, a oni nisu prestali ni nakon osvajanja Holivuda. Tako ju je časopis Maxim 2008. godine proglasio "Najmanje seksi ženom sveta".

# Lea Mišel

Mlada glumica i zvezda serije "Glee" otkrila je kako joj je jedan holivudski agent tražio da operiše nos, ako želi da postane slavna. "Ako to nije učinila Barbra Strajsend, nećeš ni ti. Tako mi je tada rekla mama, a što se tiče agenta, mogu joj samo reći da se nosi, gde god bila", otkrila je 2014. godine Lea.

# Krisi Tajgen

Slavni modni brand Forever 21 angažirao je manekenku na osnovu slika, a zatim otkazao saradnju kada su je videli uživo, pod izgovorom da je "predebela". Nakon toga, Krisi je osvanula na naslovnici Sports Illustrateda, a ostalo je istorija. "Mrzim Forever 21, vi ste najgori", poručila im je kasnije.

Nastavak na sledećoj strani...