Muzičari Dženifer Lopez i Drejk objavili su zajedničku fotografiju koju su svi protumačili kao potvrdu njihove veze, a čini nam se da Rijana neće tolerisati ovakvu vrstu izdaje. Evo šta je prvo uradila.

Taman kad smo svi pomislili kako su Drejk i Rijana sada u stabilnom odnosu, bili oni zajedno ili ne, ponovo su krenule nove drame.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 11, 2016 at 2:30am PST

Preko vikenda, pravi Rijanini fanovi primetili su njeno ceremonijalno "otpraćivanje" Instagrama Dženifer Lopez. Ne bi to bilo ništa čudno da nije poznato kako su Rijana i Džej Lo bile dugo godina dobre koleginice koje su se javno i privatno podržavale.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 27, 2016 at 11:38pm PST

Logično, odmah su svi počeli da nagađaju kako je prekid prijateljstva na društvenim mrežama podstaknut navodnom vezom Dženifer i Drejka. Glasine su krenule nedavno nakon njenog nastupa u "West Hollywoodu" nakon kojeg je Drejk iznajmio celi restoran samo za nju.

Čini se da Riri nije oduševljena ovom novom igrom i da neće tolerisati ovakvu vrstu "izdaje", a kada bude videla njihovu najnoviju fotografiju, ko zna na šta će sve biti spremna!

Izvor: zena.blic.rs