Ukoliko ste bili duže od 2 sekunde na internetu danas sigurno ste i dobro upućeni da se jedan od najlepših parova na svetu, Anđelina Džoli i Bred Pit zvanično razvode. 

Dok je svet u šoku, a fanovi ovog para tužni, znamo jednu osobu koju će da obraduje njihov rastanak. Pogađate naravno da je u pitanju slavna glumica i bivša Bredova žena, Dženifer Aniston.

Nakon što su se razveli 2005. godine i nakon što se saznalo da je uzrok njihovog rastanka bila Anđelina, ceo svet podelio se u timove: Tim Branđelina i tim Brenifer. Dok je Dženifer pokušavala da se opravi i distancira od cele priče, Bred i Anđelina su osvajali svet svojim humanim akcijama i usvajanjem dece zbog čega ih je ceo svet voleo i divio im se. 

Međutim, karma nikog ne štedi, pa slobodno možemo da kažemo da je došlo i 5 minuta za Dženifer, a internet zajednica joj pomaže u tome.

I dok se glumica još uvek nije zvanično oglasila i dala neki komenatar na celu priču, na internetu su osvanule zanimljive GIF reakcije kako je Dženifer reagovala kada je čula ovu vest.

To bi moglo da izgleda ovako

via GIPHY

Ili je možda samo ironično prevrnula očima

via GIPHY

Ili je možda nevešto pokušala da prekrije zadovoljstvo

via GIPHY

ili je jednostavno uputila pogled "Znala sam"

via GIPHY

Međutim, mi pogađamo da lepu Džen zapravo i ne zanima prošli brak i aktuelni razovd. Iako se internet trudi da je uključu u celu ovu situaciju verujemo da je ona zauzeta svojim životom i obavezama i da je odavno krenula dalje.

via GIPHY