U džet setu je skoro pa nezamislivo da stanete pred oltar u kreaciji koja nije koštala minimum nekoliko hiljada evra s potpisom nekog viđenijeg kreatora. Ali Ana Ivanović nije kao većina celebrityja!

Na svoje građansko venčanje koje je održano juče u Veneciji lepa srpska teniserka je došla u skromnoj i jednostavnoj ali prelepoj beloj haljini. Haljina je bila u prvom planu ne samo zbog pristupačne cene već i zbog Anine gracioznosti koja je u njoj izgledala sveže, mladalački i prilično romantično i ženstveno.

Bela, svilenkasta haljina bez rukava sa nacigovanim dekolteom koji je zatvoren do vrata i uzanom, maksi suknjom koja od struka je ukrašena našivenim faltama i volanima je delo njujorškog brend Parker Farall čije kreacije mogu da se kupe samo putem online butika i velikih tržnih centara poput Neiman Marcusa.

Foto: Instagram  /larecherche_

Danas nas kako prenosi nemački Bild, očekuje ipak veći spektakl s obzirom da će se par još jedno zavetovati jedno drugom na večnu ljubav u čarobnom venecijanskom hotelu "Aman Kanal Grande", inače prostoru u kom su se venčali između ostalih i Džordž Kluni i Amal. Mediji takođe procenjuju da je par izdvojio čak milion evra za svadbu pa nalaze da je Ana upravo zbog toga odlučila da bude skromna u izboru venčanice...

Izvor: Elle