Zamislite da živite u nekom filmu koji oblikuju glavne vodilje magazina Cosmopolitan – pravilna, zdrava ishrana, okružena najboljim savetima za savršeno postizanje orgazma, često i inspirativno druženje sa prijateljicama, posećivanje najnovijih glam mesta, šoping u najboljim buticima… Jednom rečju: ekstravaganca!

Ima li boljeg života? Mi mislimo da nema, a sa tim se slaže i produkcijska ekipa iza kablovskog giganta NBC koja je odlučila da pokrene tv show koji će biti u potpunosti inspirisan Cosmo načelima.

Da ljudi iz NBC-a ne žele da propuste nijedan detalj i prikažu što uverljivije Cosmopolitan svedoči vest da će jedna od glavnih kreatora i producenata serije biti glavna i odgovorna urednica američkog Cosma, slavna Džoana Kols koja 14 godina uređivala časopis Marie Claire, a onda 2010. došla na čelo našeg magazina.

Za sada, kako prenosi Hollywood Reporter, poznato je samo da će serija biti komičnog formata, neka vrsta sitcoma, a pratiće priču o bivšoj blogerki koja je mahom pisala o politici i koja počinje da radi na startu serije kao urednik seks tema u provokativnom Cosmo časopisu.

Ukratko: stiže Đavo nosi Pradu, ali u Cosmo varijanti. A mi već ne možemo da dočekamooo trenutak kada će biti puštena prva epizoda in the air!