Izdaleka je njen ten izgledao savršeno, međutim kada se približila okupljenih reporterima, pod svetlima bliceva, otkriveni su krajnje nespretni potezi šminkera koji su doterivali Anđelinu Džoli za premijeru!

Beauty stručnjaci tvrde da ovaj peh nije moga se vidi izbliza, već da je otkriven tek pod jakim svetlima reflektora bliceva. Kada se nanosi previše korektora, iluminatora ili belog pudera, greške i nepreciznosti koje ne vidite u ogledalu, biće vidljive na fotografijama.

Nismo sigurni da li je šminkerima zbog ovoga odrubljena glava i kako je Endži reagovala kada je videla fotke, ali nas je sve to podsetilo na brojne slične pehove drugih poznatih zvezda.

Možda ste vi bili očajni kada ste shvatili da vam je crveni karmin bio razmazam na zubima, dok ste se zavodljivo smeškali zgodnom frajeru u klubu,  ali verujete nam na reč – te stvari se dešavaju čak i kada imate armiju stručnjaka koji brinu o vašem izgledu!

Pogledajte u galeriji neke od drastičnih fejlova, od preteranog samopotamnjivanja, preko neobjašnjivog stila nanošenja senke, do potpuno potrešnog izbora karmina.

Slike u galeriji