Američka glumica Kameron Dijaz smatra sebe srećnicom jer u krugu najbliskijih prijateljica ima koleginice Dru Barimor, Riz Vinterspun i Gvinet Paltro.

41-godišnja zvezda filmova Čarlijevi anđeli i  Bande Njujorka, koja se zabavljala s Džastinom Timberlejkom i Džerad Letom, trenutno je solo a svoje slobodno vreme najviše voli da provodi u društvu dragih prijateljica.

Kafenisanje, tračarenje, šoping. Sve pomenuto i više, glumica koja je uvek nasmejana i vedra obožava da radi sa svojim „poznatim“ drugaricama.

- Svaka prijateljica može da me pozove kad god. U sred noći, ja sam tu za njih. I osećam se vrlo počastvovano i srećno jer imam tako drage i divne prijatelje na koje mogu uvek da se oslonim. U bilo kojoj situaciji – izjavila je Kameron za britanski magazin OK!

Simpatična Kameron je usput spomenula da je početkom meseca uživala u „girls“ putovanju, kada je sa Riz i Dru posetili Napu u Kaliforniji.

Glumice su tada zajedno pohađale zajedno i kulinarski kurs u Američkom kulinarskom institutu u Sv. Heleni. Slike sa kompletne avanture, „pravna plavuša“ je postovala na net, otkrivajući da im se u jednoj fazi putovanja pridružila makeup umetnica Guči Westmen, kao i frizerka Lona Vigi.