Majka poznate pevačice izjavila je da je zaista čudo to što je njena ćerka i dalje živa, s obzirom na ozbiljne probleme koje je imala zbog izgladnjivanja. Naime, Keša je potražila profesionalnu pomoć nakon što je priznala da pati od anoreksije i bulimije.

- Doktori su mi reki da je njen krvni pritisak veoma nizak da tako nešto nikada nisu videli, osim pacijenata koji su doživeli srčani ili moždani udar. Dodali su i da je pravo čudo što nije umrla na sceni – rekla je Kešina majka.

Dvadesetšestogodišnja pevačica prijavila se u Timberline Knolls centar koji se nalazi blizu Čikaga, 3. januara ove godine i trenutno je na terapiji za poremećaj ishrane.

Majka pevačice koja se prijavila u istu ustanovu, samo na odeljenje za posttraumatski poremećaj, tvrdi da su za situaciju u kojoj se njena ćerka našla krivi njen producent Lukas Gotvald i bivši menadžer Dejvid Sonenberg koji su joj ubacili u glavu da treba da smrša.

- Gledala sam svoju prelepu ćerku punu samopouzdanja kako ismevaju zbog izgleda i viška kilograma do te tačke da je za malo umrla – priznala je ona.

Takođe je dodala da Lukasa najvećim delom krivi za čitavu štetu.

- Nakon što je izgubila kilograme on je rekao Hvala Bogu što si se konačno oslobodila te težine! Konstantno smo raspravljali o tome! – završila je.

Lukas je negirao ove optužbe i naglasio da će svu svoju energiju usmeriti na podršku Keši tokom ove borbe...