Magazin Forbes je u svojoj godišnjoj listi proglasio Kristin za najplaćeniju holivudsku glumicu u poslednjih dvanaest meseci. Ona je zaradila 34.5 miliona dolara, čime je za nijansu pobedila drugoplasiranu Kameron Dijaz, čiji profit iznosi 34 miliona dolara.

Kristininu zaradu čini njena plata od 12.5 miliona, uz profit od filmova The Twilight Saga: Breaking Dawn (prvi i drugi deo) i Snow Whit and the Huntsman.

Kameron Dijaz je 34 miliona zaradila zahvaljujući ulogama u filmovima Bad Teacher, The Green Hornet i What to Expect When You're Expecting.

Sandra Bulok je na trećem mestu, zahvaljujući sumi od 25 miliona koji je zaradila od filma Gravity i profita koji još uvek zarađuje od ostvarenja iz 2009. godine The Blind Side.

Na petom mestu je Andjelina Džoli sa 20 miliona, a na petom Šerliz Teron sa zaradom od 18 miliona. Džulija Roberts je na šestom mestu sa 16 miliona, što je 1 milion više od sedmoplasirane Sare Džesike Parker.

Meril Strip i Kristen Vig dele osmo mesto sa zaradom od 12 miliona, a deseta na listi je Dženifer Eniston sa 11 miliona.