To i ne čudi jer je njena gluma već osvojila brojne svetske filmske aktere, poput Mela Gibsona, Kijanu Rivsa, Šona Bina, Sema Reimija. Ističe da voli da radi sa pametnim i gostoprimljivim ljudima, zbog čega joj ,je ,ovo snimanje posebno prijalo.

Kakvi su srpski glumci u odnosu na holivudske zvezde?

Svi smo ljudi. Svi se razlikujemo. Sve zavisi, od osobe do osobe. To nema veze sa parama niti sa slavom, to ima veze samo sa ljudima takvi kakvi su, pojedinačno.

Da li vam se Kijanu Rivs udvarao?

Da li stvarno mislite da bih to javno rekla, i da jeste!

Koliko vas mame slava, novac i moć?

Slava i novac su dobri ako imate konstruktivan odnos prema tome. Ne ako samo za njih radite i živite, a naročito ne ako u tome tražite sopstveno samopouzdanje. Najveća sreća dolazi kroz dobar rad, a ne sa crvenog tepiha ili neke velike kuće sa bazenom. Mogu da se osećam kao beda u najbogatijoj zemlji na svetu ako jurim nešto što ne postoji, ili ako se plašim da izgubim to što imam. Najmoćniji ljudi su oni koji ništa ne rade po tom pitanju, ali ih svi okolo poštuju. To je moć. I ja to ne jurim, toga će ili biti ili neće, ali nema veze.

Kada ostanete bez novca u dalekom svetu, kako se snalazite?

Jao! Evo sada baš sama sebe to pitam. Kako ću da se snađem. Nemam pojma! Pitajte me za mesec dana. Do tada će mim nestati sve pare pa ćemo videti. Imamm sestru koja ima 19 godina i više para odm mene, valjda će mi pomoći!!!

Šta predstavlja vaša tetovažam na ruci „Daleko je more“?

To je uspomena, oduvek volim tu pesmu. Ali originalnu pesmu, ne ovu novu verziju. Ovo na ruci su reči iz originalne pesme.

Godinama ste radili sa izbeglicama u Australiji. Zašto?

Zato jer je tretman izbeglica postao nepodnošljiv u zemlji koja ima toliko da pruži tim ljudima. Sarađivala sam kako sam mogla i pomagala im da uđu u zemlju i da se snađu.

Imate li glumca zbog koga ne biste odbili ni najlascivniju scenu?

Ja sam dosta tih scena već snimila, tako da se ne stidim. Ali, to nema veze sa glumcem. Nisam u fazonu da nešto radim zbog muškarca, već ako se nešto meni sviđa, zbog same sebe.

Šta je vaš konačni cilj?

Da živim 125 godine.

Mesto rođenja: Beograd, Srbija
Datum rođenja: 12. 7. 1981. godine
Znak u horoskopu: Rak
Zanimanje: gluma, pisanje, režija
Zašto je AAA: odlična u filmu „Šišanje“