Ona ima anđeoski glas, pohađa dve škole, peva, glumi, pleše i ne može da zamisli dan bez muzike, što nas uopšte ne čudi jer dolazi iz porodice velikih muzičara. Trenutno je sve svoje talente pokazala u hit mjuziklu „Fantom iz opere“ gde joj je poverena glavna uloga, a kako smo saznali ona je i najmlađa Kristin u istoriji izvođenja ovog komada. Za sebe kaže da je puna energije i neposredna, a mi smo se uverili da Marta Hadžimanov ima sve epitete buduće svetske zvezde i da je zaista neverovatna kada kroči na scenu.  

1. Marta, po čemu ćete pamtiti ovaj mart?

Po svom 18. rođendanu! 

2. Koliko vam je privatno slična Kristin koju tumačite u mjuziklu „Fantom iz opere“? 

Veoma smo slične! Ona je čak u istim godinama kao ja prvi put izašla na scenu, odmalena gaji ljubav prema muzici, a i sa ocem je nastupala još kao dete. Kristin je osećajna, pomalo naivna i stidljiva, tako da sam se lako poistovetila sa njenim karakterom. 

3. Kakav je osećaj stati na scenu pred punim gledalištem?

Čudesan, krajnje neopisiv... Ne mogu ni sa čim da ga uporedim. Volim scenu! Celog života se penjem na stubove, grede i zidiće i pretvaram se da nastupam. To mi je oduvek bio san, a sada se on ostvario.

4. Gluma ili pevanje? Čemu dajete malu prednost?

U ovom trenutku to je teško pitanje. Ali ako bih ipak morala da odaberem, rekla bih pevanju i generalno muzici, jer to je svakako moja prva ljubav.

5. Ovih dana maštate o...

O koncertu „Arctic Monkeysa“ u Budimpešti, obilasku Akademije u Bostonu, Brodveju i naravno sušiju. 

6. Svako ko vas dobro poznaje zna da volite...

Suši, losos, kavijar, duvan-čvarke, muziku, ples i glumu.

7. Dan ne možete da zamislite bez...

Muzike, mog predivnog dečka, hrane i vode. 

Nastavak vas čeka na sledećoj strani...