6. Etno-muziku ste izabrali kao svoj pravac, ali uz kakvu melodiju se privatno opuštate i šta najviše volite da slušate kad izađete?

Kao muzičar i budući etnomuzikolog (nadam se), obaveza mi je da budem svestrana i razumna prema svim žanrovima. Privatno, u zavisnosti od situacije, uživam u sving džezu, duhovnoj muzici, ex-Yu hitovima...

7. Omiljena pesma koju rado svirate svojim najbližim?

Imam podeljena mišljenja u kući, a i van nje, zato ima više kompozicija i ne bih mogla da izdvojim jednu. Ali ima nekoliko pesama u kojima stvarno uživam, uglavnom su to izvorne, narodne pesme.

8. Koliko dnevno vremena posvećujete fruli? Da li se svakodnevno „družite“?

Tokom leta i raspusta generalno provodimo ceo dan zajedno, ali nažalost tokom školskog dela godina se provuče i neki dan kada ne stignem da vežbam. Trudim se da takvih dana bude što manje. Tada se vežbanje svede na jedan ili dva sata.

9. A slobodno vreme da li vam je ispunjeno muzikom ili nečim drugim? :)

Muzika uglavnom, u svakom obliku. Sviram, slušam, pišem, čitam sve povezano sa muzikom. Idem u teretanu, a kada stignem odvojim vreme i za piće sa društvom. Takođe volim da obilazim nova mesta i posećujem razne zanimljive događaje u gradu.

10. Prava je retkost sresti devojku u Srbiji koja svira neki tradicionalni i pretežno muški instrument, da li mislite da će se zahvaljujući vašem primeru u budućnosti to promeniti?

- Mogu reći da se već sada polako menja situacija, ali se iskreno nadam da će se vremenom znatno i još više promeniti. Očekujem da se u narednoj deceniji bar približi broj devojčica i devojaka koje sviraju frulu muškoj populaciji. Frula je zaista divan instrument kome vredi pokloniti malo vremena i otkriti šta stoji iza njega, nebitno kog roda je osoba koja svira.

11. Koji savet ste dobili od svog mentora Bore Dugića, a želeli biste da podelite sa nama?

Ovo pitanje navodi na razmišljanje, s obzirom na to da od njega stalno dobijam savete. Najviše mi znači što me kao najbolji u tome podržava, čak i u mojim istupanjima u pravcu frule.

12. Kakvi su vam trenutni planovi? Kako zamišljate da će se vaša profesionalna karijera odvijati u budućnosti? 

Trenutno se trudim da vežbanje i nastupanje uskladim sa fakultetom. Kada je gužva sa obavezama kao sada, volim da se prepustim i tada lepe stvari same naiđu. Nastojim da radim malo više na sebi i sarađujem sa drugim frulašima. Takođe, izdvojim vreme da se posvetim istraživanju džeza na fruli. U budućnosti se nadam da ću uspeti da imam svetske turneje, na velikim scenama i sa sjajnim muzičarima. Trudiću se da promovišem frulu i da je predstavim u novom svetlu, u nadi da će se za takvu muziku i instrument zainteresovati nove generacije.

13. Savet za Cosmo devojke?

Posvetite se sebi i onome što volite, ako ste naklonjene nečemu što nije uobičajeno ili popularno ne znači da ga se treba stideti ili ga izbegavati, baš suprotno. Bićete primećene i ako ste skromne, jer trud sve govori.

Lična karta:

Datum rođenja: 22. 5.1998.

Horoskopski znak: Blizanci

Emotivni status: Slobodna

Obrazovanje: Studentkinja