Kada niste posvećeni školi/fakultetu i Jutjubu, kako provodite svoje slobodno vreme?

Kada završim sve obaveze oko Jutjuba i škole jedina želja mi je da se ušuškam u krevet, jedem omiljene slatkiše i uživam uz serije ili filmove. Tako uspem da napunim baterije i pripremim se za sledeći dan.

Omiljena knjiga koju biste preporučili svakom da pročita?

Knjiga se zove Online devojka, a napisala ju je blogerka koju sam već spomenula - Zoela. Knjiga govori o devojci koja se bavi blogovanjem, rasplet je neverovatan i knjigu sam pročitala dva puta. I to oba puta u jednom dahu jer je puna neizvesnosti, a kraj će iznenaditi sve.

O čemu volite da maštate?

Trenutno sam na velikoj prekretnici u životu, pripremam se za selidbu u drugi grad, krećem na fakultet što znači da ću biti  daleko od svojih roditelja i svojih trenutnih obaveza. Često maštam o tome kako će to sve izgledati, kako ću dekorisati svoj stan, kako će početi ta nova faza mog života. Obećavam da čim se uselim zovem Cosmo ekipu na kafu. :)

Kakvi ste kad se zaljubite?

Trenutno sam usredsređena samo na posao i Jutjub, tako da mi je ljubav u drugom planu. Naravno da je sve lakše kada imate nekog pored sebe ko će vas razumeti i s kim ćete podeliti svoje brige, uspehe, ali ne bih dozvolila leptirićima u stomaku da mi pomute razum.

Da li imate neki omiljeni jutarnji ritual? 

Ujutru ne pijem kafu, ali zato prvo proverim poruke, mejlove i Instagram. Napravim sebi doručak i poslužim se mlekom ili jogurtom, tako da neki poseban i zanimljiv jutarnji ritual nemam.

Koja vam je prva asocijacija kada čujete Cosmopolitan?

Prva asocijacija su mi egzotične slike i sjajni editorijali koji slobodno mogu da kažem da se mere sa svetskim. 

Jedan savet za sve Cosmo devojke koje žele da se upuste u avanturu vlogovanja?

Budite svoje i ne odustajte! Svaki početak je težak i morate naučiti da će biti i loših komentara, ali vremenom ćete ojačati i postajati sve bolje dok će hejteri polako nestati kada vide da vam ne mogu ništa. Želim puno sreće svakome ko se upusti u ovu avanturu!

Tekst: Spomenka Marić

Foto: Dušan Petrović

Stajling: Vanja Pantin

Šminka: Ena Jović

Frizura: @noxnoces