Bili ste deo prošlogodišnjeg projekta Moje kreativno Ja. Šta biste istakli kao najznačajnije u tom iskustvu?

Projekat „Moje kreativno Ja“ mi je odmah privukao pažnju zbog svoje raznolikosti i težnje da spoji sve kreativne ljude na jednom mestu. Posebno su bile interesantne kategorije koje su neobično osmišljene, kao i ceo koncept projekta. Kasnije, u toku snimanja i priprema za izložbu, dopalo mi se što akcenat nije bio na takmičenju, već na samom prikazivanju našeg rada i sposobnosti, kako pojedinačno, tako i kolektivno. Pored snimanja i prilike da budem predstavljena u magazinu, jedinstveno i značajno iskustvo bio je i rad sa beskrajno interesantnim ljudima.

Čime se trenutno bavite i kakvi su vam dalji planovi?

Pored muzike, bavim se i plesom kao kreativni direktor i koreograf plesnog kluba „Street Dance Academy“. Dalji planovi su da se usavršavam na oba polja i da ostvarim što više uspeha. Kada ostvarim plan koji sam zacrtala, odmah smišljam novi. To mi je u prirodi.

Vaša omiljena anegdota sa nekog putovanja?

To je bilo 2008. godine kada sam sa svojom plesnom grupom išla na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Na kraju tog napornog dana kada su objavljivali ko je prošao kvalifikacije nas nisu prozvali. To nam je svima teško palo. Sutradan su mi javili da je došlo do greške i da smo ipak prošli dalje. Osećaj je bio, malo je reći, neverovatan. To uzbuđenje zaista može da pruži energiju za koju do tada niste ni znali da imate.

Savet za uspeh svim COSMO devojkama?

Budite uvek uporne, puno sanjajte, radite i želje će se ostvariti.

Lična karta:

Mesto rođenja: Beograd

Datum rođenja: 6. 12. 1986.

Horoskopski znak: Strelac

Emotivni status: Srećna i zadovoljna

Tekst: Teodora Bogdanović

Cosmopolitan.rs