Beogradski sastav Svi na pod, pored fantastične svirke, bazirane na bubnju, basu i saksofonu, prepoznatljiv je po Bojani Vuntuširević. Ona više nije samo prijatno iznenađenje, već muzičar koga svako sa minimumom bekgraunda u rokenrolu svrstava u vrh najoriginalnijih vokala. Bend Svi na pod oduševljava publiku, što potvrđuju redovni pozivi na bis. Bojana zna kako da zainteresuje. I da usmeri sve ljubitelje dobrog ritma na jedno razmrdavanje na podijumu.   

Koji je najbolji deo vašeg posla?

Bavim se poslom koji zaista volim, bilo da je to u bendu ili u pedagoškom radu sa decom. Zajednička stvar za oba posla je muzika. Ne mogu da se odlučim da li mi je bolje kada napravimo neku novu stvar koju posle besomučno slušam danima i od koje moji ukućani ne mogu da žive, ili mi je možda draže kada održimo neki super koncert posle kog ne mogu da spavam danima. Takva muzika. Pruža ti milion fenomenalnih iznenađenja, baca te visoko i nazad, i vozi te najbolje na svetu.

Da li imate divlji ili pitomi karakter?

Imajući u vidu da sam u horoskopu u znaku Ribe, šizofrenija je moje drugo ime. Mada, čini mi se da moj karakter više naginje onom divljem jer je to uzbudljivije, a i dopušta ti da se usudiš da uradiš nešto što nikada ne bi smeo ako si pitom. Međutim, nekada sam i ona tiha voda koja breg roni.

Šta ste najluđe uradili zbog ljubavi?

Ofarbala polovinu svoje kose u plavo jer nije mogao da se odluči da li više voli plavuše ili crnke. Sada ima i jednu i drugu.

Šta biste voleli da vam dečko pusti ujutru?

Najviše bih volela da me pusti duže da spavam. Šalim se. Pošto se pitanje odnosi na muziku, spojićemo lepo i korisno, tako da je moja muzička želja za ovo jutro Gabi Novak Pusti me da spavam.

Kada ste sigurni da ste se zaljubili?

Kada me svaka pomisao na njega preseca, kada sam u svakom trenutku spremna da se lansiram do Meseca.

Koji je najgluplji trač koji ste čuli o sebi?

Tračevi nisu glupi. Tračevi su svemirski smešni. Uvek me inspirišu da ih nekako nadogradim ne bismo li se još više smejali. Predlažem svima da pročitaju komentare na našim YouTube snimcima. Iz moje perspektive, to je zabava bez prestanka.

Koji je vaš profesionalni cilj?

Da se isključivo bavim muzikom na ovaj ili onaj način, ali na moj način. Nešto što sam osmislila i u čemu se osećam komotno. To je težak put i zahteva mnogo hrabrosti, ali si na kraju srećan, a to je negde i poenta.

A privatni?

Da diplomiram na Fakultetu muzičkih umetnosti u septembru. Sve ostalo će se samo od sebe desiti.

Kako postati AAA devojka?

Bitno je da se ne trudiš da postaneš AAA devojka. Bitno je, takođe, da ne poštuješ pravila koja ti AAA devojka servira. Budi svoja, radi po svom, ali u svakom trenutku oslušni svoju okolinu jer ćeš nekada i preterati. Ljudi smo, zar ne? Za mene si A i A i A, ako u svakom trenutku daješ sve od sebe sebi i drugima.

Lična karta

Datum rođenja: 6. 3. 1985.
Mesto rođenja: Požarevac
Horoskopski znak: Ribe
Emotivni status: U vezi
Zašto je AAA: Jedinstvena, originalna. Za razliku od brojnih plagijata postala je popularna jer je potpuno drugačija od drugih.