U svetu se proslavila ulogom specijalnog agenta Kejt Tod u seriji „NCIS“, u avgustu se udala za Eduarda, sina Sofije Loren i Karla Pontija. I dok mnogi svetski magazini objavljuju njihove slike, malo njih zna da je Saša „naše gore list“...

Rođena je kao Suzana Drobnjaković u Los Anđe­lesu od majke Srpki­nje i oca Italijana. Usled povrede, odu­­stala je od karijere kliza­čice i počela sa studijama glu­me. Sada, osim slave ko­ju je stekla glu­meći u seriji „Navy CIS“, uživa u srećnom braku sa jednim od sinova Sofije Loren, Eduardom, sa kojim ima i sopstvenu producentsku kuću. Dok vi ovo budete čitali, ona će snimati film „He’s Just Not That Into You“ (po knjizi „On nije toliko zagrejan“ o kojoj je Cosmo više puta pisao), sa Skarlet Johanson, Dženifer Aniston i Dru Barimor. U međuvremenu, uživa u podizanju jednogodišnje ćerkice. Izgleda da ova mlada žena zna kako se može imati sve: i karijera, i privatni život i novac. Drago nam je da je to podelila sa Cosmom.

Da li je moguće da žena danas sve postigne?
Potrebno je mnogo energije i dobra organizacija. Na prvom mestu, najvažnije je da vi znate šta su vam ciljevi u životu, a onda da nađete i partnera koji će vas na tom putu podržavati. Smatram da je i za decu važno da vide sposobnu i nezavisnu majku, jer će onda i ona takva biti. Iskustvo porodičnog života dodatno me je inspirisalo da postignem više u životu, kako bi svi bili još ponosniji na mene. Dakle, ukoliko je sistem podrške jak - žena može da ostvari sve što zamisli!

Kako muškarac može da vas impresionira?
Saosećajnošću. Veoma me dirne kada vidim da on zna šta želim, čak i kada mu to ne kažem...

Da li ste romantični?
Apsolutno. Ali, romantika je u jednostavnim stvarima... onim trenucima bez reči, kada ste u harmoniji sa sobom i sa tim drugim bićem. I svakako, volim iznenađenja tipa buketa ruža, s vremena na vreme.

Vaš stav prema modi i omiljeni beauty savet.
Mnogo vode i kvalitetna hrana su nezamenjivi izvori lepog izgleda. Kada je o modi reč, klonim se trendova. Moda nije isto što i trend. Lično mi se dopada stil Kejt Mos - jednostavan, a ipak elegantan. Sviđaju mi se njene nenametljive promene od dnevnog ka večernjem izdanju. Ona uvek izgleda kao ona, a ne kao da je to neko drugi smislio za nju. Nekada, kada imate stilistu, čini vam se kao da niste vi, kao da ste druga osoba. Za svoje venčanje, recimo, nosila sam Armani haljinu, koja je sama po sebi stav. Smatrala sam da moja kosa i šminka treba da budu potpuno prirodne. Imala sam i veoma decentan nakit koji mi je pozajmljen od Damianija. Jednostavno, želela sam da moj suprug gleda u moje oči, a ne u oči stranca.

Pošto ste okruženi holivudskim likovima, šta je ono što mi mislimo o poznatima, a nije istina?
Što manje mislimo o poznatima, više ćemo misliti o samima sebi.

Šta je „vruće“ u LA ovih dana, osim vremena?
Leto je uvek predivno u Kaliforniji. Pravo vreme za uživanje. A, da, poslednji hitovi su džins sa širokim nogavicama, pilates i Pinkberry (veoma „poš“ lanac restorana koji nudi vrstu hladnog jogurta raznih ukusa).

„Ukoliko žena ima jaku podršku, može da ostvari sve što želi“

Slike u galeriji