Svi koji vas poznaju, znaju da se ne plašite eksperimentisanja sa kosom, šminkom i garderobom. Da li ste takvi bili oduvek?

Da, kada malo bolje razmislim, jesam. Najviše sa garderobom. Uvek sam nešto oduzimala, dodavala, sekla „stare“ stvari, a ponekad i nove. Čak sam i mami govorila da mi sašije garderobu i to već vrlo rano u osnovnoj školi.

Izgledate smelo, drugačije i „bahato“ - nešto potpuno novo na našoj sceni. Da li je to ono sto ste želeli da izazovete kod publike? 

Nisam imala nikakav plan, jednostavno to je tako kako je. Život te oblikuje u čoveka kakav jesi i to ja ne mogu da odglumim. 

Vaša muzika je mešavina više žanrova. Može li se to reći i za vaš stil?

Uvek kažem za sebe „ja sam sve“. Mislim da mogu sve, zato što želim da mislim, da nisam ograničena i želim da probam sve.

Ko su vaši modni uzori, ukoliko ih imate?

Pa odmalena mi je to uvek bila mama. Uvek je bila veoma uredna i elegantna. Volim da vidim jake i ženstvene devojke, ali ne samo zbog odeće, već i stava.

Preneli ste američki look i tip muzike na naše prostore. Da li je to bila vaša prvobitna ideja ili se desilo spontano? 

Kod mene se sve dešava spontano, baš kao što mi se i karijera desila. Nikada ništa ne planiram, niti očekujem... Postoji samo želja, ali sam uvek više iz fazona „ako prođe prođe“, a ako ne, idemo dalje.

Kako izgleda vaš šoping? 

Vidim - kupim. U glavi odmah sastavljam stajlinge i nemam vremena čak ni za probu. Impulse buyer.

Nastavak na sledećoj strani...