Po pitanju seksa i svog identiteta Megan je, kao i uvek, direktna, smela i - komplikovana. Vrlo rado će, na primer, da glumi cicu, ali sada joj je uslov da to mora da bude cica feminista.

"Ne stidim se seksi poza niti uloga. Žene ne bi trebalo da negiraju svoju senzualnost. Biti ženstvena je vrlo seksi.'' “ Smeje se i dodaje: ,,„Uostalom, kada sam ja u pitanju, šta to još niste videli? To je prosto biološka činjenica: seks prodaje. Ali volela bih da postoji jednakost polova. Uopšte mi ne smeta da i ja kupim seks. Volim kada je muškarac obdaren! Stavite fokus na njegovu muškost na naslovnoj strani magazina i ja ću ga kupiti. To nije pogrešno, ravnopravnost je neophodna. Žene ne bi trebalo da nose to breme. A smatram da jesmo do sada.“

Megan veruje da je okruženje počelo da se menja jer sada ima više žena producenata, režisera i glumica koje rade na projektima poput serije Big Little Lies (čiji su izvršni producenti bile Riz Viterspun i Nikol Kidman). 

"Vidim da sve ide nabolje. Ali, iz ličnog iskustva, ne bih rekla da je promena preterano velika. I dalje mi muškarci u ovom poslu nude uloge ,pametnih striptizeta' striptizeta’ i ,duhovitih eskort dama’. Ali ne želim da imam bilo kakve veze sa nečim što je zaista ponižavajuće. Ili sa nečim što ohrabruje negativne seksualne ideale kada su žene u pitanju. Ta stara škola muškog stava prema ženama i dalje se nalazi u svim reklamama. Nadam se da će kada moji klinci odrastu taj stav da bude iskorenjen."

Poput Megan, i ove seks bombe su super-pametne.

Sindi Kraford

Prvi nosilac titule supermodela, stipendista studija hemijskog inženjeringa i odlikaš. Završila je gimnaziju u SAD kao najbolja u generaciji. Kao što se i podrazumeva.

Karli Klos

Ćaskanje o kodiranju izaziva ospice kod svakoga. Ova samo-proklamovana zaljubljenica u matematiku i nauku postala je, međutim, opčinjena kodiranjem 2014, pa pošto je sama naučila da kodira osnovala je Kodiranje sa Klosi (Kode with Klossy) s namerom da ohrabri mlade devojke da i one počnu da se time bave.

Natali Portman

Pored engleskog, ova oskarovka govori i francuski, nemački, španski, japanski i hebrejski. Diplomirala je i psihologiju na Harvardu i bila koautor dva istraživačka rada objavljena u naučnim časopisima.

Prevela i priredila Jelena Višnjić