Razlika između Megan i njenih holivudskih kolega je u tome što je ona spremna da otvoreno priča o tom ključnom momentu svog života. I znate šta? Iskreno, to je osvežavajuće. ,,„To je bio najgori trenutak u mojoj karijeri", “, priznaje Megan. ,,„Ali bez ,te stvari'stvari’“," dodaje vidno emotivna, ,,„ne bih naučila toliko brzo. Samo je trebalo da se izvinim, a ja sam odbila. Bila sam toliko umišljena sa 23 godine da nisam videla da je (to) za opšte dobro. Stvarno sam mislila da sam Jovanka Orleanka“." Naravno, za rukovodioce i medije ona je bila samo jedna nezahvalna starleta koja sebi bez ikakvih osnova daje za pravo da se tako ponaša.

"Da, povredilo je i mene i mnoge druge ljude“," kaže uzdišući. ,,„Međutim, tama koja me je tada progutala takođe se pokazala kao plodno tlo za izuzetno veliki i brz duhovni razvoj. Kada sam shvatila da sam sama sebi to uradila, celo iskustvo se pretvorilo u neprocenjivu lekciju iz koje sam puno naučila, rekla bih sada.“ 

Ubrzo posle toga preusmerila se na toplije, prijemčivije uloge u filmovima Friends with Kids, This is 40, kao i u dva dela franšize Nindža Kornjačekornjače. A onda, 2016. godine, pridružila se ekipi sitkoma New girl u ulozi Regan, zamenivši tako Zoi Dešanel koja je bila na porodiljskom odsustvu. 

Megan se takođe intenzivno bavila svojom porodicom tokom godina koje su potencijalno po glumice najplodnije. Ona i njen suprug Brajan Ostin Grin imaju troje dece (Noje ima pet godina, Bodi tri, a Džurni River jednu). Takođe je maćeha Brajanovom sinu Kasijusu (15).

A mi mislimo da smo mi zauzeti. ,,„Ali to sam prosto ja - nikada ne bih odabrala posao pre privatnog života“,' objašnjava Megan. ,,„Ja sam najmanje ambiciozna od svih glumica. Biram filmove koji su zabavni za snimanje. Ne želim da patim i da se žrtvujem zbog filmske umetnosti. Neću biti glumica zauvek. Oduvek sam osećala da imam drugačiju misiju.''“

Podizanje porodice je deo te misije. ,,„Jednostavno nisam želela da radim u dugim intervalima“'', kaže. ,,„Imam troje dece. Uvek sam sa njima. To je priroda dece - ona bi i trebalo da uče od nas. Ali kada imate OVOLIKO njih - stvarno se često desi da se osećam beživotno i sivo. A kada ste iznureni, ne osećate se baš preterano lepi, seksi ili mladi.''“

Našla se, ipak, ispred kamera polunaga i to svega pet meseci posle rođenja trećeg sina. Bio je prosto dobar tajming: ,,„Taman sam počela da se dobro osećam u svojoj koži“, kaže. Brend Frederick's Frederick’s of Hollywood (lanac radnji koji prodaje donji veš u SAD) obratio joj se sa željom da radi kampanju za njih.  I bili su naoružani dobrom ponudom.

"Pitali su me da li bih bila zainteresovana za saradnju ako bi mi dali akcije u kompaniji. Pomisao da budem deoničar kompanije me je pridobila. Sve one glumice koje su postale i poslovne žene učinile su pametnu stvar... pošto u ovom poslu svi mi imamo rok trajanja.“ 

Čak ni najpoznatije holivuduske mame se ne vrate toliko brzo u toliko dobru fizičku formu. "Bavila sam se sportom kao mala“,'' kaže Megan. Tačnije, takmičila se u plivanju od svoje pete godine. ,,„Telo ima mišićnu memoriju. Vratiće se uvek u svoje prvobitno stanje.“ Počela je polako, hodala je oko tri kilometra. Onda osam. Sada trenira sa zahtevnim izralelskim trenerom svake nedelje. ,,„Ako ne osetim potrebu da povraćam tokom treninga, znam da nešto ne radim dobro."

"Kada ste glumac, nesigurnost u pogledu sopstvenog tela je naglašena. Kao i svi drugi, imam i dobre dane i loše nedelje. Umem da se osećam baš neugledno. Na svu sreću, mom prezgodnom mužu to ne smeta“'', kaže. Ova tridesetjednogodišnjakinja je gotovo pola života u istoj vezi. Upoznala je Brajana, koji je nekada glumio u seriji Beverli Hils 90210, na setu sitkoma Hope&Faith kada je imala 18 godina, a venčali su se u njenoj 26.-oj. Doduše, pre dve godine podnela je zahtev za razvod, ali su se ubrzo posle toga pomirili. Obelodanila je svoju treću trudnoću svega nekoliko meseci kasnije.

"Ako želite da vam veza traje, prosto morate da gurate i kada je teško. Znam da naš karmički odnos nije gotov. Bićemo zajedno sve dok nas univerzum ne oslobodi. Nismo mi u potpunosti u kontroli nad tim. A i stvarno je prezgodan."

Nastavak na sledećoj strani...