Kada Majli Sajrus želi da se resetuje, ona se zaputi u svoju porodičnu kuću u kojoj je odrasla, nadomak Nešvila. U toku kratke pauze između nastupa i rada na svom novom albumu, 24-godišnjakinja je otvorila Cosmu vrata mesta koje je dobrim delom oblikovalo megazvezdu. Omogućila nam je neograničen pristup na porodičnu farmu (a pridružili su nam se i njeni mama i tata - Tiš i Bili Rej), u svoju devojačku slatku pink spavaću sobu, a zavirili smo čak i u njen dnevnik iz predtinejdžerskih dana. Otkrijte šta angažovana aktivistkinja i aktuelna članica žirija u takmičenju The Voice ima da kaže o životu, ljubavi i braku… sopstvenim rečima, bez cenzure. 

Tri reči koje najbolje opisuju moj predstojeći album:

1. SLOBODA

2. LJUBAV

3. JA

Čudna stvar koja mi se desila tokom pisanja pesama:

Jednu pesmu sa ovog albuma napisala sam u snu… Sanjala sam da smo moja sestra Noa i ja u kolima, na putu ka bioskopu, a na radiju je počela da svira Noina OMILJENA pesma! Rekla mi je kako svi obožavaju tu stvar… da je „ludilo“ A ja sam rekla „Volela bih da sam je ja napisala“… Tad sam se probudila sam… I NAPISALA JE!

Najteža stvar u vezi sa snimanjem ovog albuma je:

Veći deo albuma snimila sam tokom leta pa je u nekim momentima bilo teško otići sa sunca i zatvoriti se u tapacirani studio NA CEO DAN (ali motivi duge na zidovima su pomogli!)

Moj najtužniji momenat u protekloj godini bio je:

Poraz Hilari Klinton na predsedničkim izborima. Još verujem da ću doživeti izbor prve žene za predsednika. 

A najsrećniji trenutak:

To što sam videla ljude kako se ujedinjuju u mojoj kampanji Hopeful Hippies i počinju da se uključuju u život zajednice.

Stvar koju nikada neću izbaciti iz svoje stare sobe:

Moju Britni Spirs kolekciju

Na sledećoj strani vas čeka nastavak...