Pre velikog intervjua izvršni producent šoua Kardashians Rajan Sikrest objasnio nam je šta je to tako posebno u ovim devojkama

Prošlog jula bio sam počastvovan kad me je Kris Džener pozvala na proslavu mature Kendal i Kajli. Rekao sam im koliko sam bio ponosan na njih zbog toga kako su se nosile sa svom tom ludnicom oko šoua. Odrastanje je teško, a zamislite koliko je teško odrastati pod lupom celog sveta. Niko nije mogao da predvidi uspeh Kardašijan i Džener devojaka. Ali, kad malo vremena provedete sa njima, prvo što ćete primetiti jeste koliko je ta porodica bliska, koliko se drže zajedno. Toliko toga je u njihovom životu glamurozno, ludo i sasvim drugačije od našeg života, ali smisao porodice kod njih je univerzalan. Oni se vole i stoje jedni uz druge bez obzira na sve. I postoji nešto iskreno u načinu na koji sestre razgovaraju jedna sa drugom - nešto toliko otvoreno, neuvijeno, što odmah otkriva koliko su bliske. Pogledajte kako je bilo sve ovo s Brusom, a sada s Kejtlin - mnoge porodice bi se u takvoj situaciji raspale, a oni imaju snage da ostanu zajedno. Divim se njihovoj radnoj etici. Nikad ne kasne i uvek su profesionalne. Postoje dani kad one putuju i doživljavaju fantastične stvari, ali postoje i dani kad proživljavaju neke emocionalne teškoće i kad je teško u svojoj sobi imati TV producenta. 

Ali davno, pre nego što je šou uopšte počeo, porodica je sklopila pakt i obavezala se da će se dokumentovati njihovi životi - ne samo lepe stvari, nego i one ružne. Treba puno hrabrosti da se stane pred kamere i da se nosi sa nečim za šta nikad nisi mislio da ćeš morati. Zahvalan sam što sam bio sa njima na tom putovanju koje ne samo da je bilo zabavno, nego je bilo i inspirišuće. -  Rajan Sikrest

KIM o KORTNI

Ne znam šta bi bilo da sam ja najstarija ćerka u svojoj porodici. Kopirala sam sve što je Kortni radila. Učila me je kako se vezuju pertle na cipelama. Učila me je sve. Ne bih preživela da nije bilo nje. 

Naravno, bilo je trenutaka kad bismo se svađale. Ona tačno zna kao da dopre do ljudi. I možete joj reći šta god poželite, nju baš ništa ne može  da zbuni. Ona je najpraktičnija od svih nas - smirena i stabilna. S vremena na vreme i ona će se slomiti, ali uvek ima stav: „Preživećemo ovo. I biće sve Ok.“ Retko je možete videti da plače. U stvari, kad biste očekivali da zaplače, budite sigurni da je to trenutak u kome se ona neće rasplakati.  

Lično nisam baš neustrašiva osoba. Otkad sam majka, postala sam još plašljivija. Kortni je najhrabrija od nas. Na početku našeg šoua mislila sam da su sitnice velike stvari i često bih se uzrujavala, posle čega bi me ona uverila da je to nevažno. Uverila me je i da nije vredno trošiti energiju na potpuno nevažne stvari. Ono što je zaista iznenađujuće kad je reč o njoj jeste činjenica da je tokom studija bila prilično divlja. Nekad uopšte nije volela decu. Imala je prodavnicu sa odećom za decu, a nije volela kada bi deca ušla u nju! Ali danas je najbolja mama na svetu. A ja, kao još prilično neiskusna majka, zovem je za sve što mi padne na pamet. I opet je sve kao nekad. Kopiram Kortni. I to je baš zabavno. Moja ćerka želi da radi sve što njena ćerka Penelope radi. Napravili smo pravi krug.

Na sledećoj strani pročitajte šta Kloi ima da kaže o Kim i kakav je odnosiizmeđu Kendal i najmlađe Kajli.