Kloi Kardašijan u popularnom rijaliti šou “U koraku sa porodicom Kardašijan” priznala je da se susrela s metodom depiliranja voskom kad je bila vrlo mlada.

"Sećam se da sam imala oko 13 godina kada me je mama naterala na prvo čišćenje lica kod kozmetičarke. U to vreme počele su mi rasti i prve dlačice pod pazuhom, pa je bez ikakvog upozorenja dogovorila i depilaciju voskom tokom mog tretmana," rekla je Kloi medijima.

Ovaj tip depilacije podrazumeva nanošenje toplog voska na određeni deo tela i traka, koje se potom naglo povlače kako bi se dlake isčupale zajedno s korenom. Reč je o postupku koji je bolan za odrasle žene, a pogotovo za mlade devojke u pubertetu.

"Ovo iskustvo je za mene bilo vrlo traumatično. Bila sam prestravljena, i dugo vremena nakon toga izbegavala sam čišćenje lica kod kozmetičarke jer sam mislila da je depilacija deo tretmana." dodala je rialiti zvezda.

Iako je Kloe "oprostila" svojoj majci dramatično upoznavanje s voskom i depilacijom, njeno iskreno priznanje izazvalo je polemiku na društvenim mrežama koji je pravi uzrast za početak ovog ženskog rituala.

Izvor: zadovoljna.hr