Australijski model Miranda Ker otkrila je za magazin HELLO! da, kada planita svoj outfit, najveću pažnju posvećuje nakitu, a potom gradi čitav izgled oko njega.

- Budući da sam mama, moj svakodnevni stil je prilično opušten. Oblačim se prema tome kako sam raspoložena i koja je prilika u pitanju. Volim da se zabavljam s modom, a opsednuta sam nakitom! Ne žalim da potrošim više novca na nakit, jer je on dobar način moj stil bude malo jedinstveniji – iskrena je Miranda.

Ona je rekla da za dan bira zanimljive manžetne ili prsten s omiljenim farmerkama i majičicom ili dužom haljinom, a za noćne izlaske ogrlice i minđuše.

- Pokušavam da moja odeća ne bude komplikovana i da komad nakita koi sam odabrala bude glavni deo mog look-a – kaže Miranda.

Ona je dodala da se divi poznatim lepoticama poput Odri Hepbern, ali da je njena večita inspiracija njena baka i da ima nekoliko vintage haljina koje je baka nosila u mladosti.

- Jednom mi je rekla kako mi nije potrebno mnogo novca da bih bila stylish i samopouzdana, već da uvek tragam za dobrim aksesoarima i hodam pribrano i graciozno – Miranda je zaključila.