Već je poznata vest da se Brus Džener i „mama Kardašijan“ Kris razvode nakon više od dve decenije braka. Međutim, to nije jedina čarka u jednoj od najpopularnijih porodica na planeti.

Kako prenosi magazin Life & Style, Kortni Kardašijan ne gleda s odobravanjem put njen slavne sestre Kim u Pariz. Naime, Kim je otišla na turenju s Kanjeom Vestom i ostavila ćerku Nort, staru tek petnaest nedelja, u Kaliforniji.

Izvor blizak Kortni otkrio je da je ona ostavljala svoju decu samu kada su bila bebe samo na nekoliko sati. Kortni misli da Kim stavlja Kanjea i svoj imidž ispred sopstvenog deteta.

Nešto ranije, Kortni je izjavila:

- Ne želim da sudim o drugima, ali znam ženu koja misli da je cool izlaziti i ostavljati dete. Ne razumem to. Osim ukoliko radim, ne mogu da se odvojim od dece, a da ne osetim krivicu. Razdvajanje od deteta mi se ne čini dobrim ili prirodnim.

Prilično oštro. Naročito kada to kaže neko ko je u vezi sa Skotom Disikom, čovekom koji je kupio na Internetu sertifikat o viteštvu i naziva sebe lordom Disikom, fotografiše i deli sa svetom činjenicu da umesto toalet papira koristi novčanice...