Trajanje: 00:54
Da li se prepoznajete u ovome?
Ne propustite priiku da u novembarskom Cosmopolitanu pogledate kako smo se družili sa mladim ljudima koji su prošli u uži izbor projekta Moje kreativno Ja . Svi zajedno, napravili smo unikatno umetničko delo koje odiše jedinstvenom stvaralačkom energijom 33 izuzetno nadarena kandidata. Druženje, smejanje, nadmetanje. Pred nama se munjevito rađao jedan novi, vrli svet. To je prava slika millennial generacije! Pridružite se pobedničkom timu!

Komentari

Preporučujemo

  05:03
Druženje i kreativnost povezali su se u inspirativnom kolažu projekata koje sa puno ljubavi gradimo u partnerstvu sa Telenorom. Oko nas su dokazani kreativci u ulogama mentora koji će učesnicima multimedijalne izložbe pomoći da nadograde svoj talenat.
  00:59
U okviru 'Fashion Summer School' kampa, slovenački grad Piran bio je inspiracija ekipi Cosmopolitana da zajedno sa divnim domaćinima snimi fantastičan modni editorijal. Mesto koje je pravi muzej na otvorenom, sa srednjovekovnom arhitekturom i bogatom baštinom, bio je izvor kreativnosti koja se ne zaboravlja.
  04:06
Razgovarali smo sa Mirkom Vasiljević o tome kako uspeva da uskladi svoje porodične obaveze sa privatnim, gde vidi sebe za 5 godina i koji je je njen životni moto. Samo za Cosmopolitan otkrila je svoju formulu za srećan život i šta bi po njenom mišljenju trebalo promeniti u društvu.
  02:52
Glumica Jelena Gavrilović savetuje mlade kolege kako da se ponašaju na prijemnim ispitima za Akademiju, kao i kako proleće utiče na nju.
  04:25
Povodom jubilarnog 500. izdanja magazina Story, organizovana je glamurozna proslava u klubu Promenada. Zabavi je prisustvovalo nekoliko stotina zvanica iz javnog života domaće i regionalne scene kao i prijatelji magazina.

NajCOSMO video