Ako do sad još uvek niste čuli za reč "hygge", onda ne znate za ovaj topli i udobni trend, odnosno životni stil, koji najviše odgovara onom danskom, i koji je zaludeo Instagram.

Radi se o onom prepunom mekanog pletiva, toplih prekrivača i čarapa, udobnih pidžamica, sveća u kadi te uživanja u opuštenom razgovoru s voljenom osobom, uz čašu omiljenog vina u ruci ili filmu s toplim kakaom u jednoj ruci i kućnim ljubimcem u drugoj.

A photo posted by Paulina (@deer.home) on Dec 28, 2016 at 2:28am PST

Ovakav koncept nije nepoznat spomenutim Dancima, ali ove godine je i ostatak sveta saznao o čemu se radi, jer na Instagramu postoji čak 1,5 miliona objava s hashtagom "hygge".

Kao nepresušna stilska inspiracija svakako je poslužila i danska blogerka Isabella Thordsen i njen genijalni stil odblačenja po kući, koji prati 95 hiljadu pratilaca. Takođe, plavokosa Isabella ima i odlično uređen stan pa od nje možete ukrasti i pokoju ideju za dekorisanje u ovim zimskim mesecima.

Mi smo za vas pronašli nekoliko fotografija, koje najbolje opisuju ovaj stil, kako biste dobili bolju sliku o tome o čemu se ovde tačno radi i nakon kojih ćete se poželeti momentalno da se teleporujete kući.

Izvor: index.hr