Magazin "Vog" s razlogom ima nadimak "modna Biblija". Redakcija slavnog magazina odavno svojim tekstovima određuje trendove na temelju kolekcija modnih kuća, a najavili su i trendove koji će vladati ulicama (i našim ormarima) u 2017. godini...

# Ružičaste haljine

Modni stručnjaci inače preporučaju pažljivo doziranje ružičaste boje u odevnim kombinacijama, ali izgleda da to pravilo neće važiti sledeće godine.

A photo posted by Jenn Lake (@jenniferlake) on Dec 26, 2016 at 6:40am PST

# Pruge

Zaboravite na dobar stari umereni mornarski dezen jer će se 2017. nositi hrabre pruge u svim bojama.

# "Statement" rukavi

Što više drame na rukavima, to bolje. Veliki rukavi na košuljama i haljinama biće pravi "must-have" u nadolazećim sezonama.

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on Jul 10, 2016 at 11:27am PDT

# Providni odevni komadi

Trend providne garderobe tek se stišao, ali dizajneri ga ponovo vraćaju u modu pa ćemo neke od providnih haljina sigurno videti na Dženifer Lopez i Bijonse, najvećim obožavateljkama ovog trenda.

# Četvrtasta ramena

Modne kuće za nadolazeću sezonu pronašle su ispiraciju u modi 80-ih godina što se najbolje ogleda u jaknama, sakoima i haljinama s četvrtastim ramenima.

# Cvetni dezen

Retro varijante cvetnog dezena koje podsećaju na dekor enterijera u 70-im godinama u 2017. godini pojaviće se na garderobi.

# Bela boja

Potpuno neočekivano, živopisnim i šarenim trendovima suprotstaviće se bela boja koja će uneti balans boja u naše ormare.

Izvor: zadovoljna.hr