Radite upravo ono čega se bojite.
Naslovna | Novi broj

Kameron Dijaz: Ono što nikome nije rekla

Ušuškana za stolom u ćošku, u jednom od manje poznatih hotela u zapadnom Holivudu, ultimativna Cosmo devojka otkriva dragocene životne mudrosti koje su joj pomogle da bude srećna onim što je postigla do danas.

Život je lep

Možda nam nije dat da bi bio savršen. Ali lepši? Drugačiji? Zašto da ne? Ako promenimo ugao gledanja, neke dobre stvari će pokucati na naša vrata. Kako odrastamo, menjaju se naše ambicije i emocije. Problem nastaje kada smo suviše zauzeti da bismo proverili  šta zaista želimo pa nastavljamo sa starim navikama i pitamo se zbog čega nas one ne usrećuju? Ako povremeno sebi postavljamo prava pitanja, to nas može dovesti do napretka.

+

Razvod. A šta sa decom?

Korisni saveti za roditelje kako da i posle razvoda podignu srećnu i emocionalno zdravu decu. Deca nikada nisu podložnija upijanju negativnih posledica konflikta svojih roditelja kao tokom razvoda. Uprkos tome, roditelji retko stavljaju decu na prvo mesto, iako govore svojim advokatima za razvod da je dečija dobrobit za njih prioritet broj jedan.

Poverljivo iz tajnog dnevnika Zorana Kesića

“Pre svega savet damama kako da NE zavolite seks bez emocija:  očekujte da se iz toga izrodi nešto više. Iako vam vaš ženski instinkt govori… šta govori - vrišti, da on od vas želi samo jedno i ništa više od toga, odlazite na svaki sastanak sa optimističkom idejom „možda će se baš ovoga puta konačno zaljubiti u mene“.

E pa, otvorite prozor, usmerite pogled ka nebu, sačekajte zvezdu padalicu, sklopite oči i tiho recite „dragička“: NEĆE!...

Ostatak Kesićevog teksta čitajte u februarskom Cosmu!

Cosmo trend report S/S 2015

Dok se rasprodaje polako završavaju, nova sezona nam kuca na vrata svežim idejama i trendovima koje ćemo obožavati. Duh sedamdesetih godina je prizvan! Od elegantnog boho stila koji nam predstavlja modna kuća Chloe, preko raznovrsnog miksa cvetnih desena na reviji Valentino, do seksi gingham printa koji je poznata Brižitka nosila na svom venčanju. I sve to začinjeno gladijatorkama do kolena - one su definitivno IT komad sezone!

+

Moderan biznis stil

Nekada rezervisana samo za rok koncerte ili noćne izlaske, a danas prihvatljiva i na poslovnom sastanku. Bajker jakna doživljava svoj poslovni momenat. Poslovna moda danas dozvoljava raznovrsne igre sa trendi komadima, ali naravno bitno je i u kakvom poslovnom okruženju radite.

Drugo lice lepote

Holivudom tajno kruži krilatica - „Nikada niste premladi da se bacite na estetske promene“, što i nije baš tačno s obzirom na to da prerana primena mnogih tretmana od devojke može da napravi staricu. Dr Jasmina Lalošević, specijalista antiaging medicine i predavač za Revitacare i Restylane u Parizu, objašnjava dobre i loše strane primene estetskih tretmana u dvadesetima.

ukupno: 4 | prikazano: 1 - 4
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Šta vi radite nakon raskida?