Svi smo mi deca. Jedina razlika je u našim igračkama.
Ajrton Sena
Naslovna | Novi broj

Megan Foks: Ono što nikome do sada nije rekla

Sklupčana na udobnoj sofi u sobi za zabavu, punoj flipera i video-igara, 28-godišnja glumica izgleda sićušno kao vila. Možda i jeste zauzeta mama, ali ipak joj duga gusta kosa pada na ramena u talasima, a lice bez šminke blista. Za Cosmo je govorila bez autocenzure!

Seks test: Da li ste savršen ili loš spoj?

Da li su tajanstvene želje nešto sasvim normalno i prirodno, nešto što suštinski može da dovede do veće bliskosti i uživanja? Napravili smo test da biste zaista otkrili do koje mere se prostire vaša seksualna radoznalost. Bonus: saznaćete i koliko ste kompatibilni sa partnerom. Olovku u ruke i krenite od početka!

Vežbe za dobar osećaj

Čuvena Tarin Tumi, kreatorka vrste fitnesa koja opušta duh i zateže telo, preporučuje da minimum dva puta nedeljno uradite seriju specijalno osmišljenih vežbi koje će vam ubrzati puls i razbistriti misli. Pustite omiljenu muziku i neka svaka serija traje dok se pesma ne završi.

Modni trendovi: Insta Glam

Ne opraštajte se još od leta, zabava tek počinje. Retro šarm, interesantni printovi i ravni krojevi recepti su za dobar izgled u svakoj prilici. Bićete osoba koju će uvek prepoznati po dobrom imidžu i osećaju za lepo.

+

PEDIKIR U KUĆI

Verovatno ne postoji osoba koja ne uživa u masaži stopala i pedikiru, ali za odlazak u salon treba vremena, ali i dosta novca. Zato je najbolje da to uradite kod kuće i ulepšate i osvežite svoja stopala. Za to vam neće trebati mnogo para, a možete se u potpunosti opustiti i gledati omiljenu seriju dok sređujete noge.

ukupno: 4 | prikazano: 1 - 4
Cosmo Trka na stiklama
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Šta vi radite nakon raskida?