Naslovna | Novi broj

Poverljivo iz L.A.

Otkrijte seksi i moćan vajb koji je Nina Seničar poslala iz Grada anđela!

BELA SENZACIJA

U okviru slovenačkog „Fashion Summer School“ kampa, grad Piran bio nam je inspiracija da zajedno sa divnim domaćinima snimimo maštoviti modni editorijal satkan od bele čipke. Mesto koje je pravi muzej na otvorenom, sa srednjovekovnom arhitekturom i bogatom baštinom, izvor je kreativnosti koja se zauvek pamti!

URBAN BEAUTY

Preselili smo najvrelije jesenje make up i hair trendove sa svetskih modnih pista pravo na ulice Beograda. Mi smo ih sve već isprobali, a verujemo da ćete i vi!

Priča o košuljama

Košulje su hit komad jeseni za poslovne prilike! Razotkrivamo vam nova lica dobro poznatog odevnog komada

U SVOJOJ KOŽI

Dok je bila dete, Šantel Vini je mučilo to što ne izgleda kao svi ostali. Danas, 21-godišnji top model pozdravlja radoznale poglede… I poslednja se smeje.

DOBILI STE POSAO! ŠTA SAD?

Jedva čekate da se bacite na novi posao? Veliki fensi rokovnik koji ste kupili i upoznavanje sa kolegama i radnim zaduženjima mogu samo malo da vam pomognu. Zato smo vam pripremili Cosmo priručnik saveta koje nikada nećete čuti od finih gospođa iz svoje HR službe

Sofija Vergara

Ona je najseksepilnija, najduhovitija i najbolje plaćena televizijska glumica. I nema nameru da se izvinjava zbog toga. Upoznajte kraljicu samopouzdanja!

ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Da li glumite orgazam?