Naslovna | Novi broj

Sara Džesika Parker

Snimajući svoju prvu naslovnu stranu za Cosmo (da, da, neverovatno, ali istinito), Sara Džesika Parker nam je pričala o modi, feminizmu i kompleksu Keri Bredšo.

7 nezgodnih tipova kolega i kako da se izborite sa njima

Bolja atmosfera među kolegama znači i veću efikasnost. Suočite se sa ljudima koji vam ne prijaju na poslu i potrudite se da stvorite zdravije okruženje

Znakovi da je vaš partner seksualni narcis

Kako da prepoznate da li vaš partner misli samo na sebe u krevetu ? Naveli smo neke od načina ponašanja koji mogu da vam ukažu na to!

Špijunke

Žene su vekovima imale svoju ulogu u brojnim svetskim špijunskim igrama, ističući se hrabrošću i efikasnošću vrednim divljenja, ništa manje časno u poređenju sa svojim muškim kolegama. Jedina prividna razlika može da se uoči u metodama kojima su se služile, od ubistva i sabotaže pa do zavođenja i golih tela

Budite zvezda svog tima

Mislite da provodite previše vremena sa kolegama s posla? Zamislite da provodite sa njima šest meseci u letećoj laboratoriji. Pegi Vitson, NASA astronaut, prva žena komandant američke Internacionalne svemirske stanice, otkriva kako da budete uspešni na poslu, gde god to bilo na svetu i, naravno, u svemiru.

Lični make up pečat

Sestre Kajli i Kendal Džener najbolji su primer kako možete biti prepoznatljivi po načinu šminkanja. Da li će to biti perfektan ten sa naglašenim konturama ili zanosne sočne usne, samo su neki od primera. Inspirišite se njihovim make up potpisom i kreirajte svoj po kome će vas svi zapamtiti

Xxl volumen

Kakva kosa! Ako mislite da je za to zaslužna isključivo priroda, grešite! Genijalni trikovi slavnog frizera Džimija Paula učinili su svoje, a mi vam ih sada otkrivamo. Više ne morate samo uzdisati za prelepim bujnim frizurama, možete ih i sami imati!

Šest jesenjih efektnih trendova 

Retro stil je u vazduhu! Krojevi šezdesetih, sedamdesetih i osamadesetih su tu i čekaju na vas da ih ponesete

ukupno: 4 | prikazano: 1 - 4
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Da li koristite pilulu za "dan posle" ?