Naslovna | Novi broj

Dancing queen

Verena, beskrajno srećna i glumi u filmovima „Dirty grandpa“ i „Grease: Live“, Džulijen Hju nam iskreno priča o svom životu u plesnoj dvorani i spavaćoj sobi.

Njujork, Muzika i ja

„Samoinicijativno sam kupila kartu za Njujork, a prethodno poslala svoj CV na oko 30-ak adresa kompanija na muzičkoj sceni. U samo tri dana imala sam intervju sa sedam kompanija...“ . Pročitajte ispovest naše devojke o muzičkoj sceni grada koji nikada ne spava i saznajte na koji način zaista možete da uspete u Americi!

Novi život vaše kože

Kada se na našem licu jave promene u stanju smo da prihvatimo savete čak i od poštara kako bi naša koža ponovo izgledala lepo. Pitali smo dermatologe šta je najbolje raditi kada zima zakuca na vašu kožu i nastanu problemi kao što su akne ili naduveni podočnjaci. Primenite nove savete i probudite se lepši! 

Softwear

Recept oblačenja sa dobrim ukusom je jednostavan - trikotaža minimalističkog stila uz sportske i šik detalje. Tako je lako i bez komplikacija, a prijatno je baš kao što izgleda. 

Saveti za uspešan rad sa muškarcima

Po statističkim podacima, većina osoba na vodećim pozicijama su muškarci. Evo kako da dobijete njihovu podršku u poslovnoj sferi, bez obzira na poziciju na kojoj se nalaze.

Da li ste za orgazam bez seksa?

Od kada su se na internetu pojavili ASMR filmići koji obećavaju „autonomnu čulnu vrhunsku reakciju“, blaženo stanje nalik onom u koje utonemo posle dobrog seksa, erotski filmovi s radnjom postali su opasno ugroženi. A šta biste vi odabrali?

ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Koju novogodišnju odluke ste doneli?