Naslovna | Novi broj

„Ja hoću dete, ali on ne“

Česta dilema među parovima: pravo vreme za proširenje porodice. Možete čuti mnogo razloga zašto jeste ili nije baš sada trenutak, ali svaki od njih ostavlja nelagodni rez u harmoničnom odnosu. Ali šta ako ste zaista spremne za ulogu majke, a on nije za ulogu oca?

„Šef me je seksualno uznemiravao…“

Kada je posao iz snova Hane Bouveng postao ponižavajuća noćna mora, plašila se da niko neće biti uz nju, a protiv njenog moćnog šefa. Borila se na sudu i izvojevala veliku pobedu. Da ne zaboravimo, porota joj je dosudila 18 miliona dolara!

Intervju: Emili Ratakovski

„Srećna sam što mogu da nosim šta god hoću, da spavam sa kim hoću i da igram kako želim. Nekim ženama obavezno je da muškarac ima novac. Ja ne mislim tako. Volim što sam sposobna da se brinem o sebi i mogu to da pokažem.“

 

Ruby is the new black

Rubi Rouz, nova seksi zvezda popularne serije „Orange is the new black“, predstavlja nam nove trendove za neodoljiv izgled… i to na svoj jedinstven i upečatljiv način!

Mali koraci za veliki uspeh

Sanjate o tome da pokrenete vlastiti biznis, napišete roman, upišete faks, naučite da šijete? Više nema izgovora da je to nemoguće jer nemate vremena, sreće, znanja... Vaši snovi će se ostvariti! Važno je samo da promenite trenutne navike. A Cosmo zna kako!

ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Da li koristite pilulu za "dan posle" ?