Nemojte se plašiti da napravite veliki korak. Litica ne može da se preskoči u dva mala skoka.
Naslovna | Novi broj

Džesi Džej

Ko je prava Džesi Džej, devojka koja neguje porodične vrednosti ili svetska zvezda čije će ime dugo ostati upamćeno? I jedno i drugo!

 

Oživite svoju ljubav

Osećaj nezadovoljstva, posle mnogo godina od prvog poljupca, može da ima mnogo uzroka. Ne čekajte poslednji trenutak za reanimaciju ljubavi i bliskosti sa svojim partnerom

Kako da pametno trošite novac

Organizacija finansija jedan je od najboljih načina da dovedete svoj život u red i umanjite svakodnevni stres koji se javlja usled nedostatka novca. Postoje brojni načini da pametno rasporedite novac koji imate i da uštedite, a s druge strane, priuštite sebi stvari koje su vam potrebne.

Katarina Radivojević u modnom editorijalu

Poznata glumica, negde između osvrta na modu i muškarce, otkriva da za uspeh nije dovoljno biti samo lepotica sa ekrana, već i devojka koja svaki dan radi na sebi. Ambicija može da bude deo vašeg modnog stila zbog koga ćete uvek biti u dobrom fazonu.

The ‘70s Show

Prizovite duh sedamdesetih godina odevnom kombinacijom koja zasigurno neće proći nezapaženo. Jednostavno, a tako prefinjeno. Uticaj sedamdesetih godina primenjiv je i za biznis odevne kombinacije. Začinite svoj retro izgled našim predlozima koji ovim odevnim kominacijama daju poseban šmek.

Poverljivo iz tajnog dnevnika Zorana Kesića

“Dragi mladenci, dragi kumovi, roditelji, braćo i sestre, dragi rođaci, prijatelji, kolege, komšije, devojke drugova i momci drugarica, dragi konobari, dragi personale ovog lokala, dragi orkestre, dragi fotografi, snimatelji, ti bradonja u mantilu sa rukama u džepovima za koga niko pouzdano ne može da utvrdi da li je sa mladine ili mladoženjine strane… gle pobeže, draga deco…”

Nastavak teksta čitajte u sledećem Cosmu!

ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Da li volite seksi sms poruke?