Jedno iskreno “da” i jedno odlučno “ne” vrede više nego stotinu “ako” i stotinu “ali”.
Korzikanska poslovica
Naslovna | Novi broj

Lili Alen ekskluzivno


Uloviti Lili Alen deluje kao nemoguća misija. Jer, kada se ova devojka probila preko društvene mreže MySpace imala je samo 20 godina, a sa 23 bivšem američkom predsedniku Džordžu Bušu poručila je da ide do đavola, posvećujući mu pesmu Fuck You. Sa 25, na vrhuncu uspeha, povukla se sa scene, da bi se sada posle četiri godine vratila albumom Sheezus koji je totalno opak i feministički.

Originalan manikir za svaki dan

Iako je leto iza nas, nema potrebe da ostavljate po strani lakove šarenih nijansi! Umesto toga, pogledajte ideje kako da ih kombinujete i napravite zanimljiv manikir za predstojeću sezonu.

+

Vive la France

Romantka je stanje duha koje možete prizvati izazovnim kombinacijama. Haljine poput spavaćica, svileni donji veš, visoke potpetice i perfektan kaput - živela elegancija!

Da li hirurgija može da pokloni orgazam?

Na ovogodišnjoj dodeli Oskara, u poklon-paketićima delio se vaučer za „injekciju za orgazam“. Stvarno smo morali da istražimo više. A kada smo saznali o čemu se tačno radi… pa, dobro smo se zamislili.

+

Da li biste dečku oprostili prevaru sa prostitutkom?

Savršena veza, voljeni muškarac i otkrivena tajna koja može da upropasti sve... Pročitajte ispovest žene koja je bila suočena sa činjenicom da njenom dečku nije bila dovoljna samo ona.

Ubrzajte svoju sreću

Obično kažu da dobre stvari dolaze onima koji čekaju. Ipak, ako svoj um podesite na odgovarajući nivo, sigurno možete da ubrzate ovaj proces. Predstavljamo vam korake koji će vam pomoći u tome.

***

Plus

Dodatak o karijeri na 36 strana

 

Predstavljamo vam savete jedne od najpoznatijih žena lidera na svetu, Šeril Sendberg, izvršne direktorke Facebooka. Zapitajte se samo koje su vaše iskrene želje i šta biste sve uradile da ne osećate strah. Da li biste tražile povišicu? Da li biste pokrenule sopstveni biznis ili šefu samouvereno predstavile sve svoje ideje? Naša poruka je da možete napredovati koliko god poželite!

ukupno: 4 | prikazano: 1 - 4
Cosmo Trka na stiklama
Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Šta vi radite nakon raskida?