„Uspešne žene su cool. Taj atribut im daje jednu specifičnu seksi notu.“


Za sebe kaže da je „nepredvidiv, lucidan, sed kao Neven, snažan kao Knjaz, ima govornu manu tipa ‘R’, ne puši, ne pije koka-kolu...“ Igor Oršolić, dizajner, očekuje da će za 10 godina, kao i danas, raditi ono što će ga interesovati i činiti srećnim u tom trenutku. „A, jedna od čari ovog posla jeste i to što ne znam šta će to biti... Javite se 2017!“

Kreativnost je...: objasniti radniku u luci Lisabon, koji ne govori nijedan jezik sem portugalskog, da hoćeš da kupiš dve povratne karte do Košta de Kaparike i da saznaš kada kreće poslednji trajekt.

Odlučno „ne“ kaže...: ...kada su opcije „da“ i „možda“ potpuno neprihvatljive. Mislim da sam vremenom naučio da na vreme kažem „ne“. Flert je...: ... kada sa nekim ostvariš „eye contact“ i onda ti grune pritisak u glavu.

Seks kao tabu: Hm... Seks teme nisu tabu, ali ih pretresam sa pažljivo odabranim sagovornicima. Eto, na primer, interesovala me je upotrebna vrednost kuglica iz reklame za Cosmopolitan i relativno lako sam došao do tog saznanja. Recimo da sam uložio isti napor koji bih upotrebio da saznam benefite euro kompakt detedženata.

„Predaje“ se...: Ljudima kojima verujem 100%. Onima kojima verujem 75% se predajem 75%. Takođe, 100% se predajem moru, popodnevnom suncu i pustoj peščanoj plazi na kojoj se moja draga jogira.
Slike u galeriji