U danima kada mislite da vam baš ništa ne ide i da vam j evrlo teško izmamiti osmeh na lice, pokušajte sa sledećih 5 stvari koje GARANTUJEMO podižu vaše raspoloženje u roku od odmah!

Muzika koju volite

Nemoj podcenjivati moć muzike kada je u pitanju vraćanje dobrog raspoloženja. Samo vodite računa da odaberete muziku koja će vam dati dozu potrebne energije. Balade ostavite za drugi put i pustite pesmu uz loju možete đuskati do iznemoglosti.

Pozovite dragu osobi

Kada čujete glas osobe koju volite i koja zna da vam da dobar savet i da vas uteši, to je sve što vam treba za momentalno podizanje raspoloženja.

Prošetajte prirodom

Ne postoji ništa što umiruje više od svežeg vazduha, zelenila i tišine koju može pružiti  samo priroda. Prošetajte bar na kratko u obližnjem parku, opustite mozak, razmišljajte o nečemu lepom, družite se sa prirodom...

5 tajni uspešnih žena koje obožavaju svoj posao >>> http://bit.ly/2tYRiXk

Posted by Cosmopolitan Srbija on Sunday, July 16, 2017

Smejte se

YouTube je odlična platforma za pronalaženje zabavnih klipova koji vas  u trenu mogu nasmijati. Naš predlog? Slatke i nespretne životinje će vam sigurno ulepšati popodne.

Vežbajte

Kada se krećemo i kada smo aktivni, svoju pažnju preusmeravamo na ono fizičko, daleko od našeg uma. A to je upravo ono što vam treba nakon napornog radnog dana. Uz to, vežbanje ima i brojne druge prednosti za  izgled i zdravlje.

Izvor: Index Rouge