Leto. Leto. Leto. Sigurno i vi delite naše mišljenje da nam je ovo najdržae godišnje doba jer je leti sve lakše, sve lepše, dani su duži, a mi tamniji i srećniji. Napravili smo spisak stvari koje predlažemo da ubacite u svoj raspored ovog leta jer želimo da ovo prelepo godišnje doba provedete na najbolji mogući način.

# Uživajte svaki dan u sladoledu i voću i obavezno se častite najvećim slatkim kupom, jerk ad ćete uživati u malim grešnim zadovoljstvima ako ne preko leta.

# Zaslužujete najlepše i najmaštovitije nokte posebno u onim novim seksi sandalama. Zato, pravac kod pedikira!

# Kupite knjigu koju već dugo želite. Niste tip za knjige? Skinite seriju. Da, svih osam sezona. Isključite telefon i uživajte u vremenu koje ćete provesti sami sa sobom.

Објава коју дели Leonie Hanne (@ohhcouture) дана 16. Мај 2017. у 2:45 PDT

# Koralni i jarki ruževi na taman ten? Nama deluje kao savršena ideja!

# Planinarenje? Odlična ideja! Zadovoljstvo koje ćete osećati kada stignete do vrha i popijete kafu na predivnom letnjem suncu je neprocjenjivo! 

# Večera pod zvezdama. Zvuči klišasto? Znamo, ali tako je slatko. Sve što vam treba je nečija prostrana terasa ili krov ili plaža. Pa živimo za ovakve letnje dane! 

#Joga, pilates, trčanje… Sad je pravo vreme. Nemojte da se vratite u krevet kad vam zazvoni alarm nego iskoristite dan. Vozite biciklu ili rolere rano ujutru. Nakon toga se častite se velikim doručkom i kafom i uživajte u ostatku dana.

Објава коју дели Leonie Hanne (@ohhcouture) дана 15. Јан 2017. у 4:42 PST

# Flertujte.... Sa slatkim komšijom, nepoznatim momkom u kafiću, kolegom ili sa kim god ko prija vašem egu. Nije zabranjeno, ipak je leto!

#Častite sebe najlepšim kupaćim kostimom...jer ga samo sada i možete nositi i zašto da ne iskoristie i ugrabrite najlepše modele u kojima ćete izgledati kao milion dolara.