Neke veze su prosto neraskidive, takve su po svojoj prirodi

Ona je osoba o kojoj najviše brinete, i koju ponekad najviše mrzite. Ona je ta koja se loše ponaša, ali i koja vas drži pod kontrolom. Vi ste tu od njenog prvog dana, i ona vam je zauvek promenila život.

PROČITAJTE JOŠ: 7 situacija u kojima drugarica mora da bude važnija od dečka

Ona je vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj od kog niste očekivali da vas toliko voli.

Da, ona je vaša mlađa sestra i mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja vam se ikada dogodila.

Ona čini da želite da budete bolja osoba

To je tvoja mala sestra i vi želite da odraste u dobru i poštovanu osobu, što znači da i vi morate da budete takvi da bi imala na koga da se ugleda. Ona vam daje razlog da budete bolji.

Bili ste njen prvi prijatelj, a tu vezu je teško raskinuti

Od prvog dana kada se rodila bila je kao zalepljena za vas. Bili ste njen prvi prijatzelj, i pre nego što je upoznala ikog drugog, i to čini vaš odnos neverovatno jakim.

Ona vas čini zrelijim

Osećate se nekako majčinski kad je u pitanju vaša mlađa sestra. Vaš instinkt će je uvek štititi, i sazrećete i pre nego što treba da uradite.

Zbog nje ćete uvek biti mladi

Iako želite da budete njen odrasli uzor, ona će vam uvek biti podsetnik da vam treba više zabave i opuštanja. Ona takođe ima razvijeniji osećaj za stil, nego vi u jenim godinama zato obratite pažnju.

Vaši najbolji prijatelji je poznaju skoro koliko i vi, pa je i oni vole

Vi ste bili njen prvi najbolji prijatelj, ali i vaši prijatelji su je zavoleli u otprilike isto vreme. Znate da imate sjajnu sestru kad vidite da vaši prijatelji ne propuštaju priliku da je zagrle pri dolasku.

Pročitajte iz još kojih 5 razloga je dobro imati mlađu sestru na sledećoj strani...