Kada počnemo vezu normalno je da nam ta osoba postane najvažnija, a možda se dogodi i da neke prijatelje (nenamerno) zanemarimo. Čak će se i viđanja i druženja s najboljom prijateljicom neminovno prorediti, ali u sledećih 7 situacija ona vam mora biti važnija od dečka.

Kada raskine s dečkom

Vašoj najboljoj drugarici ćete sigurno biti potrebni nakon što raskine s dečkom, posebno ako je on taj koji je ostavio. Bez obzira na to da li je raskid iznenadio ili je naslućivala kraj sigurno joj je u takvim trenucima neophodna podrška. 

Kada ona ostavi dečka 

Pa čak i ako vam se dečko vaše najbolje prijateljice nikada nije sviđao i mislite da je to što ga je ostavila najbolje što je uradila u životu, nemojte likovati zbog kraja njihove veze i govoriti joj kako je super što ga se rešila već joj pružite podršku. Bez obzira na to što je ona inicirala raskid i što zna da je tako najbolje – sigurno joj nije lako. 

Kada je prošlo šest nedelja od vaše poslednje kafe ili izlaska 

Nikada nemojte zaboraviti na ispunjenje koje vam donose ženska druženja. Ako ste zadnji put s prijateljicom bili na kafi ili u večernjem izlasku pre mesec i po vreme je da to ponovite. Ne dopustite da prođe mnogo vremena, a da se ne družite s najboljom prijateljicom.

Kada se posvađate

Vrlo je verovatno da ćete poleteti u zagrljaj voljenom muškarcu i tražiti od njega utehu nakon svađe s prijateljicom. I nema ništa loše u tome ako vas to smiruje, ali nakon što ohladite glavu javite se prijateljici i pokušajte da izgladite odnos. Nemojte dozvoliti da problem ostane nerešen. 

Kada joj treba društvo z avenčanje, izlazak, važan događaj

Ako je vaša prijateljica solo i pozvana je na venčanje ili neku zabavu gde joj se baš i ne ide, nemojte odbiti njen poziv da joj budete pratnja. Biće to prilika da se odlično zabavite, a i njoj će biti i te kako lakše u najboljem druđtvu - vašem

Kada se pita da li je on onaj pravi 

Da li vaša prijateljica ima sumnje u svoju vezu, pita se da li je on onaj pravi? U tim trenucima budite tu za nju i potrudite se da objektivno sagledate celu situaciju i pomognete da pronađe odgovor na pitanje.

Kada joj premine neko blizak

Nema ovde mnogo šta da se doda – kada vašoj najboljoj prijateljici umre neko blizak ona vam mora biti na prvom mestu.

Izvor: Zadovoljna.hr