Pri kraju smo vrele letnje nedelje, kao stvorene za zabavu i druženje, koju je astrolog Gregory Scott opisao kao "jednostavanu, finu, opuštenu i pozitivnu" i jednu od najpozitivnijih koje je video u zaista vremena. U petak, u večernjim satima, Mesec ulazi u Ovna ubrzavajući ritam događaja. Merkur je u Lavu i u sekstilu s Jupiterom u Vagi, a Mesec je u konjunkciji s Chironom u Ribama.

Petak je, kao i ostatak nedelje, odličan dan za komunikaciju i zabavu, a zahvaljujući ovnovskoj energiji koju donosi Mesec, zabave će biti još i više. Dan je sjajan za putovanja i pustolovine jer ćete imati mnogo energije. Takođe, to je i dobar dan za raščišćavanje odnosa s drugim ljudima, otvoreno rešavanje eventualnih nesuglasica ili nesporazuma.

Mesec u Ovnu u subotu je u sekstilu s Venerom u Blizancima, u opoziciji s Jupiterom u Vagi i u trigonu s Merkurom u Lavu. "Mesec u Ovnu želi u akciju, Venera u Blizancima voli da čavrlja i zabavlja se, druži i uživa; Jupiter u Vagi voli druge ljude i kaže da će nam sreća doći od i uz pomoć drugih ljudi, a Merkur u Lavu kaže: "Pustite da se izrazim glasno i ekscentrično!

Gledajte u mene, gledajte kako sam sjajan! Slušajte me!", kaže britanski astrolog i zaključuje da je reč o sjajnom, prelepom, srećnom i zabavnom danu. "Bićete puni samopouzdanja, dobro se slagati s drugima, smejati se, uživati u tome da vas svi vide i čuju."

Ako raskinete krivite NJIH: Ove 3 planete horoskopa odlučuju da li ste jedno za drugo >>> http://bit.ly/2vctjU0

Posted by Cosmopolitan Srbija on Wednesday, July 12, 2017

U nedelju je Mesec i dalje u Ovnu i u konjunkciji s Uranom u Ovnu i trigonu s Merkurom u Lavu. Uran je planeta pobune i ekscentričnosti, potrebe da se stvari naprave na svoj način, a Merkur je trenutno pun samopouzdanja. "Zato u nedelju govorite svoju istinu i niko vam to neće zameriti", savetuje G. Scott. To je i odličan dan da započnete svoj projekt, kreirate nešto jedinstveno i različito.

U nedelju će vam biti puno lakše nego inače da se prikažete onakvi kakvi zaista jeste, da više ne skrivate neku svoju stranu zbog koje biste pre mislili da će vas osuđivati ili vam zameriti. Imate pravo da budete to što jeste kao i bilo ko na ovom svetu, ističe G. Scott. Živi i pusti sebe da živiš - ove reči najbolje opisuju trenutno raspoloženje i ugođaj letnjih praznika koji se provlače celom nedeljom, a kulminira za vikend, čineći ljude opuštenima i oslobođenima stresa.

Izvor: Sensa klub